0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Viomi S9 Σκούπα Ρομπότ White

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

409,50 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112347

Σύντομη Περιγραφή

Viomi S9 Σκούπα Ρομπότ White

Περιγραφή

Το Viomi S9 Alpha Intelligent Robot θα καθαρίσει καλά τα δάπεδα στο σπίτι σας ενώ ασχολείστε με κάτι άλλο. Με ισχύ αναρρόφησης έως 2700Pa,

καθώς και λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας και υγρού καθαρισμού, θα καθαρίσει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά κάθε δωμάτιο. Ένας ειδικός σταθμός φόρτισης και αυτόματο άδειασμα της δεξαμενής απορριμμάτων,

χρόνος εργασίας έως 220 λεπτά, καθώς και η λειτουργία της έξυπνης σάρωσης δωματίου και η αποθήκευση πολλών χαρτών καθιστούν τη χρήση αυτής της συσκευής εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη.

Προερχόμενος από την Ιαπωνία, ο αθόρυβος κινητήρας χωρίς ψήκτρες παρέχει ισχύ αναρρόφησης έως 2700Pa. Χάρη σε αυτό, το S9 Alpha μπορεί εύκολα να χειριστεί ακόμη και τα πιο δυσκίνητα απόβλητα.

Αφαιρεί γρήγορα τη σκόνη, τα μαλλιά και τα μικρά συντρίμμια. Η κύρια βούρτσα του είναι αρκετά κοντά στο πάτωμα για να το καθαρίσει αποτελεσματικά και να απορροφήσει βρωμιά ακόμη και από μικρά κενά μεταξύ πλακιδίων ή πάνελ.

Λειτουργεί εξίσου καλά σε χαλιά.

Η αποτελεσματική αφαίρεση σκόνης υποστηρίζεται από ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HEPA που μετατρέπει το σπίτι σας σε ένα καθαρό, ασφαλές μέρος χωρίς αλλεργιογόνα.

Το έξυπνο σύστημα Auto-Dumping 2.0 επιτρέπει αυτόματο άδειασμα του δοχείου απορριμμάτων.

Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο υπερπλήρωσης ή μπλοκαρίσματος της δεξαμενής.

Αυτός ο κίνδυνος μειώνεται επίσης από τον εξαιρετικά κοντό σωλήνα, ο οποίος έχει μήκος μόνο 381 χιλιοστά. Ο σάκος απορριμμάτων έχει χωρητικότητα έως 3 λίτρα - απλώς αντικαταστήστε τον μία φορά το μήνα.

Δεν χρειάζεται καν να το θυμάστε αυτό - όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, η οθόνη LED του σταθμού φόρτισης και αδειάσματος θα εμφανίσει μια αντίστοιχη ειδοποίηση.

Το S9 Alpha μπορεί επίσης να σκουπίσει δάπεδα. Χάρη στη βελτιωμένη μικροαντλία διατηρεί σταθερή την πίεση και ελέγχει προσεκτικά τη ροή του νερού, αποτρέποντας τη διαρροή.

Κατασκευασμένη από λεπτές ίνες, η ανταλλακτική σφουγγαρίστρα μειώνει την επαφή σας με τη βρωμιά και σας βοηθά να φροντίσετε την υγεία σας.

Η δεξαμενή των 250 ml σας επιτρέπει να πλένετε καλά δάπεδα συνολικής επιφάνειας έως 250m2. Το Viomi S9 Alpha προσφέρει επίσης προσαρμογή ρυθμού ροής 3 επιπέδων.

Το Viomi S9 Alpha είναι εξοπλισμένο με μια ισχυρή μπαταρία 5200mAh. Χάρη σε αυτό, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 3,6 ώρες.

Σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα καθαρίσει αποτελεσματικά δάπεδα συνολικής επιφάνειας έως 320m2.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε ότι πρέπει να φορτίζετε το ρομπότ πολύ συχνά. Το S9 Alpha μπορεί να καθαρίσει καλά το σπίτι σας αρκετές φορές μετά από μία φόρτιση!

Εξοπλισμένο με λέιζερ LDS 2.0, το ρομπότ σαρώνει έξυπνα τα δωμάτια και δημιουργεί τους χάρτες για να προσαρμόζει βέλτιστα τις διαδρομές καθαρισμού, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια.

Το εύρος έως 8m και η συχνότητα 6x360 °, 2016Hz καθιστούν αυτήν τη λειτουργικότητα ακόμη πιο αποτελεσματική - η πιθανή απόκλιση ακριβείας δεν υπερβαίνει το 2%.

Το Viomi S9 Alpha μπορεί επίσης να ξεπεράσει εμπόδια ύψους έως 2 εκατοστών και να αποφύγει την παγίδευση κάτω από τα έπιπλα. Τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει να καθαρίσει το σπίτι σας!

Με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής μπορείτε να προγραμματίσετε λεπτομερή προγράμματα εργασίας για το ρομπότ.

Είναι δυνατό όχι μόνο να ρυθμίσετε τους χρόνους καθαρισμού για συγκεκριμένους χώρους, αλλά και να ρυθμίσετε την κατάλληλη ισχύ αναρρόφησης ή το επίπεδο ροής νερού.

Το S9 Alpha θυμάται τους χάρτες δαπέδου και δωματίου για να τους καθαρίσει ακόμη πιο ακριβώς. Αναγνωρίζει αυτόματα τα δωμάτια και τα τακτοποιεί όπως εσείς επιθυμείτε.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε εικονικούς τοίχους για να αποτρέψετε τη συσκευή να εισέλθει σε μέρη που δεν απαιτούν ηλεκτρική σκούπα.

Και αν θέλετε να ελέγξετε το ρομπότ σας με φωνή, συνδυάστε το με ένα ειδικό ηχείο, το οποίο διατίθεται για αγορά ξεχωριστά.

Μάρκα Viomi
Όνομα Viomi S9 Alpha
Διαστάσεις 350x350x98mm
Βάρος περίπου 3,8 κιλά
Ονομαστική τάση 14.4V
Ονομαστική ισχύς 50W
Χωρητικότητα μπαταρίας 5200mAh
Ισχύς αναρρόφησης 2700Pa
Χρόνος εργασίας έως 220 λεπτά
Εμβαδόν διαμερίσματος περίπου 320m2
Αναρρίχηση εμποδίων έως 2 εκατοστά
Πρόσθετες λειτουργίες Σχέδια καθαρισμού, συλλογή σκόνης αυτοκινήτου, αναγνώριση χαλιών,
S/Y σφουγγάρισμα, μνήμη χάρτη

Μάρκα Viomi
Διαστάσεις 356x250x193mm
Ονομαστική ισχύς 950W
Ονομαστική είσοδος 220V 10A
Ονομαστική ισχύς 24V 1.5A
Ονομαστική ισχύς 50/60Hz
Χωρητικότητα σακούλας σκόνης 3l

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε