0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa Sweeper 5000 Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 25.2V TSA5025

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

99,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112385

Σύντομη Περιγραφή

2 σε 1 ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας TEESA SWEEPER 5000

Περιγραφή

Ασύρματη άνεση
Αυξήστε την άνεση του καθαρισμού στο σπίτι σας με την ηλεκτρική σκούπα Teesa! Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, χάρη στην οποία θα αποχαιρετήσετε το πρόβλημα του πολύ κοντού, μη πρακτικού καλωδίου της παλιάς σας ηλεκτρικής σκούπας. Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και τον μοντέρνο σχεδιασμό και δοκιμάστε το Sweeper 5000 σήμερα!

Σταθμός σύνδεσης
Το κιτ περιλαμβάνει μια βάση σύνδεσης που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε στο διαμέρισμά σας. Αυτή η δυσδιάκριτη συσκευή θα διασφαλίσει ότι η μπαταρία της ηλεκτρικής σκούπας είναι πάντα φορτισμένη και ότι το Sweeper 5000 σας είναι πάντα έτοιμο για χρήση - όποτε το χρειάζεστε.

Εργονομία κίνησης
Το Sweeper 5000 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο καθαρισμός να μην είναι αγγαρεία. Η μεταβλητή γωνία της λαβής και η δυνατότητα περιστροφής της εξασφαλίζουν εξαιρετική εργονομία στη χρήση, και συνεπώς ελευθερία ελιγμών. Τώρα μπορείτε να σκουπίσετε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία, όπως το πάτωμα κάτω από το τραπέζι ή μια συρταριέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ρύθμιση ισχύος
Το κουμπί ρύθμισης στη λαβή σάς επιτρέπει να επιλέγετε εύκολα ένα από τα δύο επίπεδα ισχύος. Ανάλογα με τον τύπο της επιφάνειας που πρόκειται να καθαριστεί ή τον βαθμό ρύπανσης, μπορείτε να προσαρμόσετε την ισχύ της συσκευής στις ανάγκες σας. Ο καθαρισμός δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Οπίσθιο φωτισμό
Ένα από τα επιπλέον πλεονεκτήματα είναι η λειτουργία του οπίσθιου φωτισμού, η οποία θα είναι χρήσιμη όταν σκουπίζετε τις επιφάνειες με χαμηλό φωτισμό. Τρία ισχυρά LED είναι εγγύηση ότι η προσοχή σας δεν θα χάσει καμία βρωμιά και ότι το διαμέρισμά σας θα καθαρίζεται πάντα άψογα.

Φορητή ηλεκτρική σκούπα
Ανεξάρτητα από το πόσο φροντίζετε για το σπίτι σας, δεν θα αποφύγετε την καθημερινή μικρή βρωμιά, αλλά τώρα δεν χρειάζεται να βγάζετε μια μεγάλη ηλεκτρική σκούπα κάθε φορά. Τα χυμένα μπαχαρικά στο ντουλάπι της κουζίνας, χώμα από λουλούδια στο περβάζι ή ψίχουλα κρυμμένα στις εσοχές του καναπέ μπορούν να αφαιρεθούν με μια ηλεκτρική ηλεκτρική σκούπα, στην οποία το Sweeper 5000 σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί.

--- -------
Τεχνικά δεδομένα
----------
Ισχύς: 150 W
Επίπεδο ήχου: 82 dB
Χωρητικότητα δοχείου σκόνης: 0,5 l

--------- -
τροφοδοσία
- --------
τύπος μπαταρίας: Li-Ion
φορτιστής:
Είσοδος: AC 100 ~ 240V?
Έξοδος 50/60 Hz : DC 32V
Μπαταρία 500 mA : 25,2 V
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας 2200 mAh : 5 ώρες
Μέγιστος χρόνος εργασίας:
Επίπεδο 1 (χαμηλή ισχύς): 50 λεπτά
Επίπεδο 2 (υψηλή ισχύς): 25 λεπτά

----------
Φυσικές παράμετροι
----------
Βάρος: 3,4 kg
Διαστάσεις ( ΠxΥxΒ): 26,8 x 110 x 15,4 cm

----------
Περιλαμβάνεται
----------
Φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος
Σταθμός σύνδεσης
Δύο τεμάχια βουρτσάκι σχισμής
Εγχειρίδιο χρήστη

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε