0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Λάστιχο Επεκτεινόμενο Σετ 15m CRXC01-E01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

31,70 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112350

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Λάστιχο Επεκτεινόμενο Σετ 15m CRXC01-E01

Περιγραφή

Το CRXC01-F01 θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό. Χάρη στο ακροφύσιο πλυσίματος, θα απαλλαγείτε από τη σκόνη, τη βρωμιά και τους επίμονους λεκέδες από το σώμα του αυτοκινήτου. Η τεχνολογία συσσώρευσης πίεσης σε δύο στάδια σας επιτρέπει να πλένετε καλά το αυτοκίνητό σας. Στο πρώτο στάδιο, η πίεση αυξάνεται στον υδραυλικό σωλήνα και στο δεύτερο στάδιο - απευθείας στην αντλία. Η συσκευή είναι επίσης κατάλληλη για πότισμα λουλουδιών ή καθαρισμό τοίχων και πεζοδρομίων.

Μέσω του σχεδιασμού αύξησης της πίεσης, μπορεί να αποφευχθεί η κακή πίεση του νερού της βρύσης και η ροή αυξάνεται με ανάκρουση και συμπίεση στον τηλεσκοπικό σωλήνα. Επειδή το νερό βρίσκεται υπό υψηλή πίεση, η απόσταση ψεκασμού φτάνει έως και τα 8 μέτρα. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας μπορεί να επεκταθεί κατά 25 εκατοστά, ώστε άτομα κάθε ύψους να μπορούν να το χρησιμοποιούν άνετα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το πλάτος του ρεύματος νερού γυρίζοντας τον δακτύλιο στο κεφάλι. Ο έλεγχος με ένα κουμπί κάνει τη δουλειά πολύ πιο εύκολη. Το περίβλημα της αντλίας είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το οποίο την προστατεύει από τη σκουριά και την παραμόρφωση. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει σφουγγαρίστρα και 3 συνδετήρες γενικής βρύσης: γενικής χρήσης, στάνταρ και λεκάνης, που θα ταιριάζουν στις περισσότερες βρύσες και λεκάνες. Η σφουγγαρίστρα περιστρέφεται 360 °, ώστε να μπορείτε να πλένετε άνετα και σχολαστικά το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον, διατηρείται με το Velcro, ώστε να μπορείτε γρήγορα και εύκολα να το αντικαταστήσετε με ένα νέο.

Ελαστικός σωλήνας
Ο ειδικός σχεδιασμός του εύκαμπτου σωλήνα το κάνει να επεκτείνεται 3 φορές στο αρχικό του μέγεθος όταν επιτρέπεται η είσοδος νερού σε αυτόν, με αποτέλεσμα πιο άνετη χρήση. Δεδομένου ότι ο σωλήνας επιστρέφει στο αρχικό του μέγεθος όταν αποστραγγιστεί, η αποθήκευση και η μεταφορά της μονάδας είναι ευκολότερη. Ο εύκαμπτος σωλήνας αποτελείται από τρία στρώματα υλικών, καθιστώντας τον ανθεκτικό σε διαρροές, συστροφές και μπερδέματα. Επιπλέον, χάρη στο ειδικό φινίρισμα, ο εύκαμπτος σωλήνας δεν θα σπάσει ή θα παγώσει το χειμώνα. Ο εύκαμπτος σωλήνας είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, ζυγίζει λίγο και είναι αρκετά μακρύς για άνετους ελιγμούς στον κήπο.

Υλικό Αλουμίνιο + ABS
Βάρος 560 γρ
Μέγεθος προϊόντος 772 x 164 x 47 (ακροφύσιο), 145 x 291 x 141 (σφουγγαρίστρα)
Μήκος σωλήνα 5 m (15 m μετά την έγχυση νερού)

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε