0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Braun Σίδερο Ατμού TexStyle7 Pro2600W με Συνεχόμενη Παροχή 50gr/min SI 7062

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

38,50 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112442

Σύντομη Περιγραφή

Braun Σίδερο Ατμού TexStyle7 Pro2600W με Συνεχόμενη Παροχή 50gr/min SI 7062

Περιγραφή

Σίδερο ατμού της σειράς TexStyle 7 Pro, μέγιστης ισχύος 2600 watt, παραγωγή ατμού 50 gr/min και βολή ατμού 225gr. Διαθέτει πλάκα Eloxal 3D, ακρο ακριβείας, 3 ενεργές ζώνες ατμού & σύστημα αφαλάτωσης.

Άκρο ακριβείας για το καλύτερο σιδέρωμα
Το σιδέρωμα σε γιακάδες, τσέπες ή γύρω από κουμπιά μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολα. Χάρη στην τριγωνικού σχήματος ζώνη απελευθέρωσης ατμού στην μύτη της πλάκας αφαιρείς τα μικρά τσακίσματα σε δύσκολα σημεία σαν τα παραπάνω. Ο μοναδικός σχηματισμός των οπών ατμού του TexStyle 7 παρέχει ατμό πιο κοντά στην μύτη της πλάκας του σίδερου, εκεί ακριβώς που τον χρειάζεσαι και επομένως μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα σιδερώματος ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές.

Τέλος στις στάμπες
Χάρη στη ψηφιακή τεχνολογία της Braun, η θερμοκρασία ελέγχεται ακόμα πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με το παρελθόν και με βάση τους παραδοσιακούς θερμοστάτες. Επομένως μπορείς να ξεχάσεις τους ενοχλητικούς λεκέδες στα ρούχα από το στάξιμο του νερού από την άκρη του σίδερου.
Πλάκα 3D BlackGlide
Η πατενταρισμένη και κυρτή προς τα επάνω πλάκα 3D BlackGlide εγγυάται άψογη ολίσθηση έως και κατά 360 μοίρες, σε οποιοδήποτε ρούχο και ύφασμα, ακόμα και προς τα πίσω. Δεν θα βρείς πουθενά αντίσταση, ούτε στις τσέπες, ούτε γύρω από τα κουμπιά.
Ανθεκτική πλάκα Eloxal
Η πλάκα Eloxal είναι δύο φορές πιο ανθεκτική από την ανοξείδωτη και προσφέρει το τέλειο σιδέρωμα σε όλα τα υφάσματα. Η υψηλής ποιότητας πλάκα συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία στα υλικά κατασκευής με την έξυπνη σχεδίαση για τέλειο σιδέρωμα. Η πατενταρισμένη πλάκα σκληρής ανοδίωσης διασφαλίζει μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές και μέγιστη ολισθηρότητα.
Λειτουργία Extra Stream
Ο ατμός μπορεί να αυξηθεί ως και 225 γρ./λεπτό πατώντας το κουμπί "Extra Steam" για επιπλέον ατμό. Αυτός ο ψεκασμός ισχύος θα εξομαλύνει ακόμα και τις πιο επίμονες πτυχές χωρίς κόπο όπως το λινό ύφασμα με πολύ επίμονες πτυχές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάθετα, κάτι ιδανικό για την αφαίρεση των πτυχών από κουρτίνες, σακάκια και άλλα ρούχα.
Υψηλή απόδοση 2600W
Με μέγιστη ισχύ 2600W μπορείς να περιμένεις ταχύτατη θέρμανση της πλάκας σε περίπου ένα λεπτό και εκπληκτική απόδοση στο σιδέρωμα και στην σταθερή παραγωγή ατμού.
225 γρ. ατμού το λεπτό
Η μοναδική τριγωνική ζώνη στο μπροστινό άκρο του σίδερου απελευθερώνει σταθερά 50 γρ. ατμού το λεπτό ωστόσο για δύσκολες περιπτώσεις μπορείς να εκμεταλλευτείς την δύναμη μίας βολής ατμού έως και 2250 γρ./ λεπτό.
Αυτόματη απενεργοποίηση
Μετά από 8 λεπτά σε κάθετη θέση ή μετά από 30 δευτερόλεπτα σε οριζόντια θέση, το σίδερο θα απενεργοποιηθεί όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.
Μεγάλο δοχείο νερού
Η συσκευή διαθέτει δοχείο 300 ml για μεγαλύτερη αυτονομία στο σιδέρωμα. Χάρη επίσης στο μεγάλο και εργονομικό άνοιγμα, το γέμισμα ή το άδειασμα του νερού από το δοχείο είναι πολύ εύκολο και απλό.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε