0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Xiaomi Σφουγγαρίστρα-Παρκετέζα με Σπρέι Ψεκασμού Deerma Spray Mop TB880

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

21,50 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112345

Σύντομη Περιγραφή

Xiaomi Σφουγγαρίστρα-Παρκετέζα με Σπρέι Ψεκασμού Deerma Spray Mop TB880

Περιγραφή

Η σφουγγαρίστρα TB880 με σπρέι είναι ένα βολικό στη χρήση εργαλείο που θα σας βοηθήσει να φροντίσετε ακόμα καλύτερα τον καθαρισμό σας. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό διαφόρων τύπων δαπέδων και χάρη στη δεξαμενή νερού 280ml, είναι επίσης κατάλληλο για μεγάλα σπίτια. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, σας επιτρέπει να καθαρίζετε καλά χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η Σφουγγαρίστρα έχει εμβέλεια 110cm και χάρη στη δυνατότητα χρήσης του TB880 με απολυμαντικά, μπορείτε να φροντίσετε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων.

Η σφουγγαρίστρα έχει πλάτος 37,5 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καθαρίσετε σχολαστικά τις επιφάνειες σε όλο το σπίτι σας χωρίς να χάνετε πολύ χρόνο. Η κατασκευή 3 στρωμάτων θα κάνει τα δάπεδα σας να λάμψουν καθαρά. Το στρώμα άνθρακα απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη, το στρώμα ινών εξαλείφει τη βρωμιά και αποτρέπει τη δημιουργία ραβδώσεων και το συγκολλητικό στρώμα διασφαλίζει ότι το μαξιλάρι σφουγγαρίστρα είναι ασφαλώς συνδεδεμένο στη συσκευή.

Το Deerma TB880 είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό διαφόρων τύπων επιφανειών. Με τη βοήθεια αυτής της πρακτικής συσκευής, θα πλύνετε καλά τα πάνελ, το μάρμαρο, τα κεραμίδια και πολλά άλλα. Απαλλαγείτε από τη σκόνη, τους λεκέδες και άλλες ακαθαρσίες χωρίς χρόνο, χωρίς να διακινδυνεύσετε ζημιά στο πάτωμα σας!

 

Η λειτουργία πλυσίματος σάς επιτρέπει να φροντίζετε ακόμα καλύτερα την τέλεια κατάσταση των δαπέδων σας. Μια ελαφρώς βρεγμένη επιφάνεια καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα. Ο κίνδυνος μούχλας μειώνεται επίσης. Απλά πιέστε τη λαβή, η ενσωματωμένη αντλία ψεκασμού απελευθερώνει μια υδρονέφωση νερού μέσα σε μόλις 0,1 δευτερόλεπτα. Η μεγάλη απόσταση της σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού και σας επιτρέπει να απαλλαγείτε αποτελεσματικά ακόμη και από τους πιο επίμονους λεκέδες.

Το προϊόν διαθέτει δοχείο νερού 280 ml. Όταν γεμίσει εντελώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σφουγγαρίστρα έως και 250 φορές, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια δαπέδου έως 100m2. Το Deerma TB880 είναι επομένως κατάλληλο όχι μόνο για μικρά, αλλά και για μεγαλύτερα σπίτια.

Απαλλαγείτε από βακτήρια και ιούς. Μπορείτε να προσθέσετε απολυμαντικό στο δοχείο νερού TB880 για να εκμεταλλευτείτε την ικανότητα καθαρισμού και αποστείρωσης των δαπέδων σας ταυτόχρονα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξαλείψετε τους επιβλαβείς παράγοντες και να δημιουργήσετε όχι μόνο ένα καθαρό αλλά και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας.

Η συσκευή τραβάει την προσοχή με τον κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό της που την καθιστά την τέλεια προσθήκη σε κάθε σπίτι. Ωστόσο, η σφουγγαρίστρα δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και πρακτική. Το πάχος της κεφαλής σφουγγαρίστρας είναι μόλις 10mm, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε ακόμη και κάτω από τα έπιπλα. Η ράβδος από ανοξείδωτο χάλυβα είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ανθεκτική στις ζημιές - έτσι το TB880 θα σας εξυπηρετήσει καλά για πολλά χρόνια. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία περιστροφής της σφουγγαρίστρας σε 360 μοίρες για την αντιμετώπιση των λεκέδων κάτω από τους καναπέδες, τις καρέκλες κ.λπ.

Κατασκευαστής: Deerma
Μοντέλο: TB880
Δοχείο: 280 ml
Βάρος: 750γρ
Διαστάσεις: 375 x 152 x 1246 mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε