0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Viomi Βραστήρας 1800W 1.5L Inox V-MK151B

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

17,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114624

Σύντομη Περιγραφή

Viomi Βραστήρας 1800W 1.5L Inox V-MK151B

Περιγραφή

Η μεγάλη χωρητικότητα του βραστήρα σας επιτρέπει να βράζετε έως και 1,5 λίτρο νερό, ενώ η υψηλή ισχύς των 1800W και ο υψηλής ποιότητας θερμοστάτης εξασφαλίζουν αποτελεσματικό μαγείρεμα. Χάρη στο σύστημα ασφαλείας, η χρήση του βραστήρα είναι ασφαλής. Βράστε μεγάλη ποσότητα νερού σε μόλις 5 λεπτά.




Ασφάλεια
 
Το ανοξείδωτο ατσάλι που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του βραστήρα, όχι μόνο φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά είναι και ασφαλές στην επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στη σκουριά και τις υψηλές θερμοκρασίες. Το εσωτερικό του βραστήρα διατηρείται καθαρό, έτσι ώστε το βραστό νερό να είναι ασφαλές για την υγεία σας.


 
Άνετη χρήση
 
Χάρη στον καλά μελετημένο σχεδιασμό του, η χρήση του βραστήρα είναι πολύ άνετη. Το εσωτερικό του βραστήρα σάς επιτρέπει να μετράτε τη σωστή ποσότητα νερού. Το καπάκι του βραστήρα μπορεί να γείρει έως και 70 μοίρες για να χύνεται άνετα το νερό. Η λαβή του βραστήρα δεν θερμαίνεται όταν το νερό βράζει.



Θερμοστάτης
 
Ο υψηλής ποιότητας θερμοστάτης θερμαίνει το νερό ομοιόμορφα και απενεργοποιεί τον βραστήρα αμέσως μετά το βράσιμο του νερού, γεγονός που προστατεύει επιπλέον τη συσκευή. Χάρη στην ένδειξη LED μπορείτε να καταλάβετε εύκολα αν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία ή όχι.


 
Χαρακτηριστικά:
  • Χωρητικότητα: 1,5 λίτρα
  • Ισχύς: 1800 Watt
  • Βάρος: 0,8 κιλά
  • Διαστάσεις: 22,4 x 14,6 x 24,1 εκ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε