0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa 4 μαγειρικά σκεύη COOK EXPERT MASTER 1.25lt,2lt,2.5lt,4lt TSA0140

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

72,50 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110700

Σύντομη Περιγραφή

Teesa 4 μαγειρικά σκεύη COOK EXPERT MASTER 1.25lt,2lt,2.5lt,4lt TSA0140

Περιγραφή

Μια κουζίνα αξίζει κομψό εξοπλισμό. Και αυτό ακριβώς είναι το σετ μαγειρικής Teesa Cook Expert Prime από ανοξείδωτο ατσάλι. Έχετε στη διάθεσή σας 4 σκεύη με γυάλινα καπάκια, τα οποία θα σας επιτρέψουν να προετοιμάσετε γρήγορα ένα γεύμα που αποτελείται από πολλά πιάτα. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια κατά τη διάρκεια μαγειρικής περιπέτειας, τα σκεύη είναι εξοπλισμένα με ανθεκτικές στη θερμότητα, πριτσίνιες λαβές με επίστρωση σιλικόνης. Κάντε το μαγείρεμα μια απόλαυση!

Αναρωτιέστε τι κατσαρόλες να αγοράσετε; Σμάλτο, γυαλί, χυτοσίδηρο; Η τέλεια επιλογή θα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι ανθεκτικά, δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες κατά το μαγείρεμα και είναι επίσης προσιτές.

Η Teesa διασφαλίζει ότι τα προϊόντα είναι πρακτικά και άνετα στη χρήση, γι 'αυτό κάθε δοχείο από το σετ Cook Expert Prime έχει πρακτική κλίμακα λίτρων, οπότε δεν θα χρειαστείτε επιπλέον δοχείο για τη μέτρηση των συστατικών.

Το σετ περιλαμβάνει επίσης γυαλί, καπάκια χωρίς θέρμανση με εξαερισμό, το οποίο επιτρέπει στον ατμό να διαφύγει, εξαλείφοντας τον θόρυβο κατά το μαγείρεμα

Τα σκεύη από το σετ είναι εξοπλισμένα με πυθμένα πολλαπλών στρωμάτων, χάρη στο οποίο θερμαίνονται γρήγορα και διατηρούν τη θερμότητα πολύ καλά. Αυτή η δομή του πυθμένα προστατεύει επίσης τα μαγειρεμένα πιάτα από το κάψιμο ή το βρασμό.

Ψάχνετε για επαγωγικά σκεύη; Τα υλικά που χρησιμοποιούνται και ο ειδικός σχεδιασμός καθιστούν το σετ Teesa Cook Expert Prime κατάλληλο για μαγείρεμα σε όλους τους τύπους κουζινών, συμπεριλαμβανομένων κουζινών αερίου, ηλεκτρικού, επαγωγής, αλογόνου και κεραμικών.

Περιλαμβάνονται 4 κατσαρόλες
Ανοξείδωτο ατσάλι
Γυάλινα καπάκια χωρίς θέρμανση με εξαερισμό
Λαβές ανθεκτικές στη θερμότητα
Για όλους τους τύπους κουζινών
Θερμαίνεται γρήγορα και ομοιόμορφα
Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
Διαστάσεις (διάμετρος x ύψος)
Δοχείο 1,25 l: 16 x 8 cm
2 l δοχείο: 18 x 9 cm
Δοχείο 2,5 l: 20 x 10 cm
Δοχείο 4 l: 24 x 11 cm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε