0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Vago Συσκευή Σφραγίσματος σε Κενό Αέρος για Τρόφιμα Σετ Δοχεία & Σακούλες USB Άσπρο FRESH VFB-VFCA-SET

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

129,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113142

Σύντομη Περιγραφή

Με τη νέα σειρά δοχείων και σακουλών συντήρησης τροφίμων της Vago Fresh, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε φρέσκα προϊόντα οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Επίσης, είναι χρήσιμο για όσους δεν έχουν το χρόνο να ανανεώνουν συνεχώς τα φρέσκα τρόφιμα τους κάθε εβδομάδα για την παρασκευή των γευμάτων τους.

Περιγραφή

Το μικρότερο στον κόσμο σύστημα σφράγισης τροφίμων σε κενό αέρος. Ελαφρύ, εύκολο στην αποθήκευση και πλήρως αυτόματο, το VAGO FRESH ελευθερώνει χώρο τόσο στο εσωτερικό του ψυγείου σας όσο και στον πάγκο σας. Γνωρίζατε ότι η σφράγιση υπό κενό παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων έως και 16 φορές; Οι σακούλες και τα κουτιά FRESH είναι ειδικά σχεδιασμένα με τεχνολογία διπλής αεροστεγούς στρώσης για να εμποδίζουν τις οσμές να διαφεύγουν και να διατηρούν καλύτερα τη φρεσκάδα. Η σφράγιση υπό κενό ανοίγει επίσης τους πόρους των τροφίμων, που σημαίνει λιγότερος χρόνος που απαιτείται για το μαρινάρισμα ή την παρασκευή τουρσί και λιγότερος χρόνος στην κουζίνα! Πιστοποιημένο για την ασφάλεια των δοχείων τροφίμων FDA (ΗΠΑ) και LFGB (Γερμανία). Όλες οι σακούλες και τα κουτιά FRESH είναι φιλικά προς τα μικροκύματα και επαναχρησιμοποιήσιμα.

Σχεδιασμένα με χρήση προηγμένης αεροδυναμικής τεχνολογίας, τα δοχεία και οι σακούλες Vago Fresh συνθέτουν ένα σύστημα στο οποίο τα τρόφιμα μπορούν να συντηρηθούν στην καλύτερη τους κατάσταση. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό τεχνολογίας κενού και αντοχής σε υψηλή θερμοκρασία που επιτρέπει στα τρόφιμα να αποθηκεύονται έως και 16 φορές τη διάρκεια ζωής τους. Στα θετικά αυτής της τεχνολογίας είναι ότι μειώνει επίσης τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης από άλλα τρόφιμα στο χώρο αποθήκευσης. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της Vago Fresh δεν είναι μιας χρήσης και μπορούν να επαναχρησιμοποιούνται συνεχώς.

Περιεχόμενα Σετ:

• Συμπιεστής κενού VAGO x 1τεμ
• Σετ βαλβίδων VF-VAL1 x 1σετ
• Μικρού μεγέθους σακουλάκι FRESH BAG (22 X 21cm) x 5τμχ
• Mεσαίου μεγέθους σακουλάκι FRESH BAG (28 X 26 cm) x 5τμχ
• Μεγάλου μεγέθους ​​σακουλάκι FRESH BAG (34 X 26 cm) x 5τμχ
• Μικρού μεγέθους δοχείο (0,45L) x 1τμχ
• Mεσαίου μεγέθους δοχείο (1,1L) x 1τμχ
• Μεγάλου μεγέθους δοχείο (2,2L) x 1τμχ
• Καλώδιο Micro USB x 1τεμ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε