0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa Αποξηραντής Τροφίμων TSA3030

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κανονική Τιμή: 39,69 €

Special Price 29,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112577

Σύντομη Περιγραφή

Teesa Αποξηραντής Τροφίμων TSA3030

Περιγραφή

Το στεγνωτήριο τροφίμων είναι μια συσκευή που πρέπει να βρίσκεται στην κουζίνα κάθε λάτρη της υγιεινής διατροφής. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση μανιταριών, λαχανικών και φρούτων όλο το χρόνο, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και άλλων τεχνητών συστατικών. Επιπλέον, θα σας επιτρέψει να στεγνώσετε λουλούδια, φαρμακευτικά φυτά, βότανα και να ετοιμάσετε μούσλι.

Τόσο η μέθοδος χρήσης όσο και η διαδικασία στεγνώματος είναι εξαιρετικά απλές. Αρκεί να τοποθετήσουμε τα προηγουμένως παρασκευασμένα προϊόντα στα κόσκινα και να ορίσουμε την κατάλληλη θερμοκρασία στην οποία θέλουμε να στεγνώσουμε το φαγητό. Ένα ρεύμα ζεστού αέρα θα αρχίσει να κυκλοφορεί μεταξύ του επάνω καλύμματος, στεγνώνοντας τα κόσκινα και τη βάση, εξατμίζοντας το νερό που περιέχεται στα φρούτα και τα λαχανικά, διατηρώντας όμως τη γεύση και το άρωμά τους.

Το στεγνωτήριο TSA3030 είναι εξοπλισμένο με πέντε οθόνες διαμέτρου 32 cm, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να στεγνώσετε έως και 5 κιλά φαγητού. Τώρα, ανεξάρτητα από την εποχή, μπορείτε να απολαύσετε μια δόση φυσικών βιταμινών ή να εκπλήξετε τους φίλους σας με ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων.


Η διάμετρος των πλακών: 32 cm
Το ύψος των πιάτων: 3 cm
Χωρητικότητα στεγνωτηρίου: 5 kg
Έλεγχος θερμοκρασίας: 35-70 °
Μέγιστη ισχύς: 250 W
Τροφοδοσία: 220-240 V 50/60 Hz
Προστασία από υπερθέρμανση
Διαστάσεις συσκευασίας (ΜxΠxΥ): 33 x 33 x27 cm
Βάρος: 2,92 kg (μικτό), 2,4 kg (καθαρό)

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε