0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa Ραβδομπλέντερ 700W TSA3521

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

34,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111950

Σύντομη Περιγραφή

Πείτε αντίο στη μονοτονία στην κουζίνα σας και χρησιμοποιήστε πλήρως τις δυνατότητες του νέου μπλέντερ χειρός Teesa! Τώρα μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε δροσιστικά κοκτέιλ, υγιεινές σούπες και εξαιρετικές σάλτσες. Ελέγξτε μόνοι σας πόσο απλό είναι και ξεχάστε για πάντα τα προϊόντα από τα ράφια των καταστημάτων.

Περιγραφή

Ρύθμιση ταχύτητας
Το μπλέντερ λειτουργεί με ισχύ 700 W, γεγονός που το καθιστά πολύ αποδοτικό. Ωστόσο, αυτό που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή είναι η ρύθμιση της ομαλής ταχύτητας: 8.500 - 12.000 περιστροφές / λεπτό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή μπορεί να χειριστεί τόσο μαλακά όσο και σκληρά προϊόντα.

Λειτουργία Turbo
Ψάχνετε για μια συσκευή που θα ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε εργασία; Μόλις τα βρήκες. Το μπλέντερ χειρός Teesa, εκτός από τη ρύθμιση της ταχύτητας, έχει επίσης λειτουργία turbo, στην οποία η ταχύτητα αυξάνεται έως και 13.000 περιστροφές / λεπτό. Τώρα μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα.

Μεγάλη χωρητικότητα
Όταν επιλέγετε ένα μπλέντερ Tees, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά επιπλέον δοχείων. Για να διευκολύνετε την εργασία σας, το μπλέντερ συνοδεύεται από μια κανάτα των 600 ml. Το πρακτικό κύπελλο μέτρησης της κανάτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις σωστές αναλογίες κατά τη διάρκεια πειραμάτων κουζίνας.

Πρόσθετο αξεσουάρ
Νιώθεις σαν ψαχνετε για κάτι γλυκό; Σε αυτήν την περίπτωση, η συσκευή Tees θα είναι επίσης χρήσιμη. Μαζί με το μπλέντερ, το σετ περιλαμβάνει επίσης χτύπημα, το οποίο θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε τηγανίτα ή κτυπημένη αφράτη σαντιγί, ιδανική για κέικ και παγωτό.

Υψηλή αντοχή
Τόσο το εξάρτημα ανάμιξης με λεπίδες όσο και το σύρμα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό σας επιτρέπει να αναμίξετε και να αναμίξετε προϊόντα σε υψηλή θερμοκρασία - ακόμη και έως 60 ° C. Το ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί επίσης εγγύηση ότι η συσκευή θα σας εξυπηρετήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε