0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa Ραβδομπλέντερ 1000W TSA3511

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

29,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111949

Σύντομη Περιγραφή

Δοκιμάστε το μπλέντερ χειρός Teesa και εκπλήξτε τους όλους με υπέροχα πιάτα! Χάρη στις διαφορετικές άκρες, μπορείτε να προετοιμάσετε τέλεια αναμεμιγμένες σούπες κρέμας, ψιλοκομμένο κρέας ή αφράτη σαντιγί για επιδόρπια. Και είναι όλα εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό. Τσέκαρέ το!

Περιγραφή

Ρύθμιση ταχύτητας
Αυτό που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας από την αρχή είναι η εντυπωσιακά υψηλή ισχύ - 1000 W, και αυτή είναι μόνο η αρχή των πλεονεκτημάτων αυτού του μπλέντερ. Η συσκευή διαθέτει ομαλό έλεγχο ταχύτητας: 8.500 - 12.000 περιστροφές / λεπτό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορεί να χειριστεί τόσο μαλακά όσο και σκληρά προϊόντα.

Λειτουργία Turbo
Ψάχνετε για μια συσκευή που θα ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε εργασία; Μόλις τη βρήκατε. Το μπλέντερ χειρός Teesa, εκτός από τη ρύθμιση της ταχύτητας, έχει επίσης λειτουργία turbo, στην οποία η ταχύτητα αυξάνεται έως και 13.000 περιστροφές / λεπτό. Τώρα μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα.

Άνεση χρήσης
Θέλετε να κόψετε κρέας ή κρεμμύδι; Ή μήπως η συνταγή απαιτεί φρέσκα μυρωδικά; Ανεξάρτητα από το τι σκοπεύετε για δείπνο, ένας κόφτης με μπολ 0,5 λίτρων σίγουρα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε. Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια κανάτα των 600 ml με ένα κύπελλο μέτρησης για να διευκολύνει την εργασία με το μπλέντερ.

Πρόσθετα αξεσουάρ
Νιώθεις σαν να θες κάτι γλυκό; Σε αυτήν την περίπτωση, η συσκευή Teesa θα είναι επίσης χρήσιμη. Μαζί με το μπλέντερ, το σετ περιλαμβάνει επίσης χτυπητήρι, το οποίο θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε τηγανίτες ή κτυπημένη αφράτη σαντιγί, ιδανική για κέικ και παγωτό.

Υψηλή αντοχή
Τόσο το άκρο ανάμιξης, οι λεπίδες όσο και το σύρμα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό σας επιτρέπει να αναμιγνύετε, να συνθλίβετε και να αναμιγνύετε προϊόντα σε υψηλή θερμοκρασία - ακόμη και έως 60 ° C. Το ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί επίσης εγγύηση ότι η συσκευή θα σας εξυπηρετήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε