0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Υγραντήρας Υπερήχων 8L Κάθετος 28W BW-SH3

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

59,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114213

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Υγραντήρας Υπερήχων 8L Κάθετος 28W BW-SH3

Περιγραφή

Κάθετος υγραντήρας Blitzwolf
Ο υγραντήρας αέρα Blitzwolf είναι μια συσκευή που συνδυάζει τη μοντέρνα σχεδίαση με τη λειτουργικότητα. Φροντίστε την υγεία σας και αρχίστε να αναπνέετε καθαρό αέρα. Το ευρύχωρο δοχείο νερού και το τηλεχειριστήριο είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματά του.

Μεγάλη χωρητικότητα
Το δοχείο νερού 8 λίτρων παρέχει έως και δώδεκα ώρες λειτουργίας χωρίς την ανάγκη συνεχούς αναπλήρωσης νερού. Με τόσο μεγάλη χωρητικότητα, χρειάζεται να το κάνετε μόνο δύο φορές την ημέρα.

Υγρασία με υπερήχους
Το ειδικό χαρακτηριστικό του υγραντήρα εξασφαλίζει καθαρό αέρα σε ολόκληρο το σπίτι σας, όχι μόνο σε ένα δωμάτιο. Η ονομαστική ύγρανση είναι 280 ml την ώρα.

Κατάσταση ύπνου
Λόγω της πολύ αθόρυβης λειτουργίας του και της σωστής ποσότητας ψεκασμού, θα κοιμηθείτε ήσυχοι.

Μοντέρνα τεχνολογία
Ο υγραντήρας μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως με τηλεχειριστήριο μέχρι απόσταση 10 μέτρων. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη και έλεγχο αφής. Επιπλέον, το νερό αντλείται προς τα πάνω, γεγονός που εξαλείφει την πιθανότητα διαρροής και εάν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή, ο υγραντήρας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Απολύμανση UV
Το υπεριώδες φως θα φροντίσει για την υγεία σας και της οικογένειάς σας καταστρέφοντας παθογόνους μικροοργανισμούς που θα μπορούσαν να βρίσκονται στο νερό με βεβαιότητα 99%.

Συνεχής ύγρανση
Χάρη στους αντίστοιχους αισθητήρες της συσκευής, ο υγραντήρας είναι σε θέση να ανιχνεύει αυτόματα την ποιότητα του αέρα και να προσαρμόζει ανάλογα τη λειτουργία του. Από πλήρη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση υψηλών επιπέδων υγρασίας έως αυξημένη λειτουργία σε ξηρό καιρό.

Ονομαστική τάση 220 V
Ονομαστική συχνότητα 50Hz
Ονομαστική ισχύς 28W
Χωρητικότητα Δεξαμενής Νερού 8 l
Ονομαστικός όγκος ύγρανσης 280 ml ανά ώρα
Επίπεδο θορύβου ≦35dB
Διαστάσεις 230x230x720mm
Βάρος 2,1 kg

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε