0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deerma Υγραντήρας Ultrasonic Humidifier 4L (LD220)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

29,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110720

Σύντομη Περιγραφή

-Deerma Υγραντήρας Ultrasonic Humidifier 4L (LD220)

Περιγραφή

Deerma LD220

Το Deerma LD220 είναι ο υγραντήρας δαπέδου τελευταίας γενιάς που θα βελτιώσει την ποιότητα του αέρα διατηρώντας επαρκή υγρασία στο δωμάτιο. Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο θα επιτρέπει τη βολική λειτουργία της συσκευής και προσθέτοντας το αγαπημένο σας αρωματικό λάδι θα μπορείτε να απολαύσετε τον αρωματικό και σωστά υγραμένο αέρα για πολλές ώρες.

Ο υγραντήρας είναι εξοπλισμένος με ειδικό τηλεχειριστήριο που μπορεί να ελέγξει τη συσκευή. Τέσσερα κουμπιά σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες: ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, ρύθμιση ώρας ή λειτουργία ατμού. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει μαγνητική πλάκα στην οποία μπορείτε να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο για να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμο.

Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα του δοχείου νερού έως 4 λίτρων, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για πολλές ώρες για να υγρανθεί σωστά το δωμάτιo.

Το άνοιγμα εξόδου πλάτους πλάτους 52 mm επιτρέπει την παροχή ατμού ύψους έως 540 mm, γεγονός που επιταχύνει τη λειτουργία της συσκευής και το σύστημα των μορίων νερού θραύσης επιτρέπει την υγρασία όχι μόνο του αέρα, αλλά και του δέρματος.

Δύο συστήματα υγρασίας σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε το επίπεδο υγρασίας χειροκίνητα ή αυτόματα, το οποίο προσαρμόζει τη λειτουργία στην τρέχουσα κατάσταση αέρα του δωματίου.

Ανάλογα με την ανάγκη, το σύστημα συνεχούς υγρασίας θα ρυθμίσει την έξοδο ατμού από 45% σε 90% για να αποφευχθεί πολύ υψηλή ή χαμηλή υγρασία. Η μονάδα μπορεί να λειτουργεί έως και 12 ώρες σε αυτόματη λειτουργία και στη συνέχεια απενεργοποιείται από μόνη της.

Η μοντέρνα εμφάνιση σε σχήμα κώνου του υγραντήρα ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα, αλλά και στο γραφείο ή στο συρτάρι.

Ο υγραντήρας LD220 είναι εξαιρετικά αθόρυβος. Η στάθμη του ήχου των 35 dB το καθιστά σχεδόν αθόρυβο ακόμη και τη νύχτα.

Η συσκευή διαθέτει μια υποδοχή στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας αρωματικό λάδι, το οποίο θα εκπέμπει ένα άρωμα ενώ ο υγραντήρας λειτουργεί.

Κατασκευαστής Deerma
Μοντέλο LD220
Ονομαστική τάση 220-240V ~ 50 / 60Hz
Ονομαστική ισχύς 25W
Διμερής 170 x 170 x 540 mm
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 4L

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε