0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Inoleds Φωτιστικό Επιτραπέζιο LED Scoop 50x12x12cm 100-240V 15W Λευκό Φως 1190lm 3000k-6000k Μαύρο INOSCOOPFLOORLAMPALU

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

149,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114830

Σύντομη Περιγραφή

Inoleds Φωτιστικό Επιτραπέζιο LED Scoop 50x12x12cm 100-240V 15W Λευκό Φως 1190lm 3000k-6000k Μαύρο INOSCOOPFLOORLAMPALU

Περιγραφή

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Scoop είναι μοναδικό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του φωτιστικού το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα στυλ διαβίωσης και διακόσμησης. Το ελλειψοειδές σχήμα του θα δώσει μια μοντέρνα πινελιά στο δωμάτιό σας.

Μοναδικός σχεδιασμός

Με τον ελλειψοειδή σχεδιασμό του, αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό θα δείχνει υπέροχο σε μοντέρνους χώρους. Ο σκελετός του από αλουμίνιο θα σας δώσει μια απλή και μοναδική οπτική εντύπωση. Το ζεστό λευκό φως θα δημιουργήσει μια άνετη ατμόσφαιρα, κάνοντας το σπίτι σας κομψό και μοντέρνο. Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό είναι μια τέλεια διακόσμηση για όλους τους χώρους σας, όπως το σαλόνι, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο κ.λπ. Ο λαμπτήρας διαθέτει διακόπτη ροοστάτη που σας επιτρέπει να καλύπτετε τις διαφορετικές ανάγκες φωτισμού σας.

Inoleds Scoop Table Lamp

Ποιότητα και ασφάλεια

Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό διαθέτει αντιολισθητική και σταθερή μεταλλική βάση. Με τα αντιολισθητικά υλικά που εφαρμόζονται στη βάση, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εύκολα χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας πέσει. Ο συμπαγής σίδηρος και το αλουμίνιο είναι υψηλής ποιότητας, γεγονός που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής, προσφέροντάς σας καθησυχαστική ευχαρίστηση.
Τα φώτα LED δεν θα βλάψουν τα μάτια σας ούτε θα τα κουράσουν, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε το ζεστό, ομοιόμορφο και απαλό λευκό φως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Inoleds Scoop Table Lamp

Χαρακτηριστικά:

Υλικό(α): αλουμίνιο + μέταλλο
Φινίρισμα(α): μαύρο
Τάση : AC100-240V/50-60Hz
Ισχύς: 15W
Φωτεινότητα: 1190lm
Λειτουργία: Διαθέτει διακόπτη αφής
Ύψος: 50εκ.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε