0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Bosch Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων για 13 Σερβίτσια Π60xY84.5εκ. Wi-Fi Λευκό SMS4HVW33E

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κανονική Τιμή: 468,90 €

Special Price 439,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114706

Σύντομη Περιγραφή

Bosch Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων για 13 Σερβίτσια Π60xY84.5εκ. Wi-Fi Λευκό SMS4HVW33E
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Σύστημα καλαθιών VarioFlex και 3ο συρτάρι VarioDrawer: Όλοι γνωρίζουμε πόσο εκνευριστικό είναι να γεμίζουμε το πλυντήριο πιάτων, προσπαθώντας να χωρέσουμε μέσα όλα τα άπλυτα σκεύη. Τα νέα πλυντήρια πιάτων Bosch με το σύστημα καλαθιών VarioFlex προσφέρουν μέγιστη ευελιξία και άνεση στην τοποθέτηση και στο πλύσιμο των κουζινικών σας. Αυτό εξασφαλίζεται από τα οχτώ ευέλικτα στοιχεία στο πάνω καλάθι με κόκκινο χρώμα που προσαρμόζονται αναλόγως τα ποτήρια και τα σκεύη που θέλετε να τοποθετήσετε για πλύσιμο. Παράλληλα, το κάτω καλάθι προσφέρει εννιά επιπλέον ευέλικτα στοιχεία. Ακόμα, τα αναδιπλούμενα ράφια εγγυώνται την προστασία και σταθερότητα των σκευών σας κατά το πλύσιμό τους, χάρη στην ειδική κατασκευή τους, ενώ οι λαβές των καλαθιών από ανοξείδωτο ατσάλι, σας προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα. Τέλος, το 3ο συρτάρι VarioDrawer αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να πλυθούν τέλεια και σε βάθος όλα τα μαχαιροπίρουνα και τα κουζινικά σας.

    Rackmatic: Χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic, το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, κατά συνέπεια, μέγιστη ευελιξία.

    Extra Dry: Με την ενεργοποίηση της επιλογής Extra Dry, τα πιάτα σας στεγνώνουν τέλεια με υψηλότερες θερμοκρασίες στον κύκλο ξεβγάλματος, ενώ το στέγνωμα διαρκεί περισσότερο. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Αθόρυβο πρόγραμμα: Το αθόρυβο πρόγραμμα είναι ο πιο ήσυχος τρόπος λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων σας. Ενεργοποιώντας το, μειώνετε αυτόματα τη στάθμη θορύβου του πλυντηρίου πιάτων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα Eco στους 50 °C, με μειωμένη πίεση ψεκασμού και με παρατεταμένη διάρκεια καθαρισμού.

    Εξαιρετικά αθόρυβο, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε: Κάποιες φορές δεν θέλετε κανένας θόρυβος να σας αποσπά την προσοχή από τις καθημερινές σας δουλειές. Η λειτουργία "Silence" κατ' επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Home Connect και να μειώσει το θόρυβο του πλυντηρίου πιάτων σας όποτε εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Ανά πάσα στιγμή το θελήσετε, μειώνει το θόρυβο στο ελάχιστο για έως και 30 λεπτά.Με τη λειτουργία "Silence" κατ' επιλογή, είστε ελεύθεροι και ανενόχλητοι να εστιάσετε σε όσα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

    Οδηγός "Εύκολης Εκκίνησης": Η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος για το σωστό πλύσιμο των πιάτων σας δεν είναι πάντα εύκολη και μια λάθος επιλογή μπορεί να σας στερήσει τα αστραφτερά αποτελέσματα που θα περιμένατε. Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια γι΄αυτό. Η εφαρμογή Home Connect με τη λειτουργία "Εύκολη Εκκίνηση", σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα για το πλύσιμο των πιάτων σας, κατευθείαν στο κινητό ή στο tablet σας. Κάθε φορά και σε κάθε πλύση! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να καταχωρήσετε στην εφαρμογή Home Connect το πόσο λερωμένα είναι τα σκεύη σας, το είδος και την ποσότητα των κουζινικών που θέλετε να πλυθούν, όλα, εύκολα και γρήγορα. Και μετά, απλά να ξεκινήσετε το ιδανικό πρόγραμμα που σας προτείνεται, για το πλύσιμο των πιάτων σας εύκολα και γρήγορα. Για τέλεια, αστραφτερά, πεντακάθαρα πιάτα, κάθε φορά, σε κάθε πλύση, αυτόματα, από την άνεση του κινητού σας. Τόσο εύκολα και απλά.

    Η συσκευή που σας ακούει: Χάρη στη συνεργασία με την Alexa της Amazon, η συσκευή σας μπορεί να ελεγχθεί και με φωνητικές εντολές. Μάθετε εάν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για την Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ενεργοποιήστε την αντίστοιχη ικανότητα για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ της Amazon Alexa και της οικιακής σας συσκευής.

    Λειτουργία μέτρησης ταμπλετών: Το να σας τελειώσουν οι ταμπλέτες του πλυντηρίου πιάτων είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν χρειάζεστε καθαρά πιάτα. Η λειτουργία μέτρησης ταμπλετών στην εφαρμογή Home Connect παρακολουθεί τις ταμπλέτες που καταναλώνετε και σας ενημερώνει με μια ειδοποίηση όταν απομένουν πέντε μόνο ταμπλέτες σύμφωνα με την τελευταία σας αγορά. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε νέο πακέτο, μέσω ενός απευθείας συνδέσμου. Επιτέλους, ένα πλυντήριο πιάτων που φροντίζει μόνο του τον εαυτό του.

    Το πλυντήριο πιάτων που σας ενημερώνει: Το να περιμένετε το πλυντήριο πιάτων σας για να ολοκληρώσει τη λειτουργία του είναι χρονοβόρο και πολλές φορές και αγχωτικό, ειδικά για κάποιον με φορτωμένο πρόγραμμα. Το Home Connect σάς επιτρέπει να ησυχάσετε και σας βοηθάει ώστε να είστε πιο παραγωγικοί με το χρόνο σας. Εάν θέλετε, μπορούν να αποστέλλονται ειδοποιήσεις από το πλυντήριο πιάτων στην κινητή σας συσκευή, ενημερώνοντάς σας για τη φάση του προγράμματος στο πλυντήριο, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το να ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα μέσα και έξω από το σπίτι σας μόλις έγινε ευκολότερο.

    • VarioFlex και 3ο συρτάρι VarioDrawer: πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης των καλαθιών για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και χωρητικότητα σε κάθε επίπεδο.
    • VarioDrawer: Το τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer προσφέρει ένα τρίτο επίπεδο φόρτωσης στα πλυντήρια πιάτων.
    • Σύστημα Rackmatic: Το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm.
    • ExtraDry: ενισχυμένο στέγνωμα για καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και στα πιο απαιτητικά σκεύη.
    • Λειτουργία "Silence" κατ' επιλογή: Μειώστε το θόρυβο της πλύσης έως και 30 λεπτά, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, απλά μέσω της εφαρμογής Home Connect.
    • Home Connect: οικιακές συσκευές Bosch με έξυπνη συνδεσιμότητα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σας.

    Χαρακτηριστικά:

    • Προγράμματα Πλύσης: 6
    • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης: Ναι
    • Κατηγορία Θορύβου: C / 46dB
    • Νέα Ενεργειακή Κλάση: D
    • Διαστάσεις(ΥxΠxΒ): 84.5 x 60 x 60 cm
    • Χωρητικότητα σε Σερβίτσια: 13
    • 3ο Ράφι (για Μαχαιροπίρουνα): Ναι
    • Καθαρό Βάρος: 50.9 kg

    Λειτουργίες: ExtraDry, EcoSilence Drive, Aqua-Sensor, Auto 3in1, GlassProtect, DosageAssist, Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τριών επιπέδων, AquaStop, Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά, HomeConnect

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε