0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Bosch Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων για 10 Σερβίτσια Π45xY84.5εκ. Wi-Fi Λευκό SPS4EMW28E

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

511,98 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114705

Σύντομη Περιγραφή

Bosch Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων για 10 Σερβίτσια Π45xY84.5εκ. Wi-Fi Λευκό SPS4EMW28E
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    VarioDrawer: Μερικές φορές το πλυντήριο πιάτων σας δε διαθέτει αρκετή ευελιξία για να βάλετε όσα θέλετε. Το τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer προσφέρει ένα τρίτο επίπεδο φόρτωσης στα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας ActiveWater για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο άνετα. Είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετείτε μαχαιροπίρουνα και μικρότερα κουζινικά σκεύη, για παράδειγμα κουτάλες, χτυπητήρια ή ακόμα και κούπες εσπρέσο. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στο κάτω καλάθι. Η θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι μπορεί να αντικατασταθεί από το VarioDrawer, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για ένα επιπλέον σερβίτσιο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευελιξία στο γέμισμα του πλυντηρίου σας.

    Rackmatic: Χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic, το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, κατά συνέπεια, μέγιστη ευελιξία.

    EfficientDry: Το άδειασμα του πλυντηρίου πιάτων όταν τα πιάτα δεν είναι αρκετά στεγνά ή όταν είναι πολύ ζεστά είναι ενοχλητικό. Με το EfficientDry, η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων σας ανοίγει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Αυτή η πρακτική λύση βελτιώνει τη διαδικασία στεγνώματος, αποτρέπει τη δημιουργία υδρατμών και δροσίζει απαλά τα πιάτα σας, έτσι ώστε να είναι έτοιμα να βγουν από το πλυντήριο χωρίς να χρειάζεται να τα στεγνώσετε με το χέρι. Αυτό δεν βελτιώνει μόνο τα αποτελέσματα στεγνώματος, αλλά παράλληλα εξοικονομεί και ενέργεια.

    Αθόρυβο πρόγραμμα: Το αθόρυβο πρόγραμμα είναι ο πιο ήσυχος τρόπος λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων σας. Ενεργοποιώντας το, μειώνετε αυτόματα τη στάθμη θορύβου του πλυντηρίου πιάτων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα Eco στους 50 °C, με μειωμένη πίεση ψεκασμού και με παρατεταμένη διάρκεια καθαρισμού.

    Εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία πλύσης: Σε ποιον αρέσει να του αποσπάται η προσοχή από θορύβους; Αν η ηρεμία στην κουζίνα είναι σημαντική για εσάς, το πλυντήριο πιάτων Silence Plus 44 dB είναι η λύση που χρειάζεστε. Έχει εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία, για να παραμείνει η κουζίνα σας ένας ήσυχος και ήρεμος χώρος.

    Οδηγός "Εύκολης Εκκίνησης": Η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος για το σωστό πλύσιμο των πιάτων σας δεν είναι πάντα εύκολη και μια λάθος επιλογή μπορεί να σας στερήσει τα αστραφτερά αποτελέσματα που θα περιμένατε. Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια γι΄αυτό. Η εφαρμογή Home Connect με τη λειτουργία "Εύκολη Εκκίνηση", σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα για το πλύσιμο των πιάτων σας, κατευθείαν στο κινητό ή στο tablet σας. Κάθε φορά και σε κάθε πλύση! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να καταχωρήσετε στην εφαρμογή Home Connect το πόσο λερωμένα είναι τα σκεύη σας, το είδος και την ποσότητα των κουζινικών που θέλετε να πλυθούν, όλα, εύκολα και γρήγορα. Και μετά, απλά να ξεκινήσετε το ιδανικό πρόγραμμα που σας προτείνεται, για το πλύσιμο των πιάτων σας εύκολα και γρήγορα. Για τέλεια, αστραφτερά, πεντακάθαρα πιάτα, κάθε φορά, σε κάθε πλύση, αυτόματα, από την άνεση του κινητού σας. Τόσο εύκολα και απλά.

    Η συσκευή που σας ακούει: Χάρη στη συνεργασία με την Alexa της Amazon, η συσκευή σας μπορεί να ελεγχθεί και με φωνητικές εντολές. Μάθετε εάν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για την Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ενεργοποιήστε την αντίστοιχη ικανότητα για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ της Amazon Alexa και της οικιακής σας συσκευής.

    Λειτουργία μέτρησης ταμπλετών: Το να σας τελειώσουν οι ταμπλέτες του πλυντηρίου πιάτων είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν χρειάζεστε καθαρά πιάτα. Η λειτουργία μέτρησης ταμπλετών στην εφαρμογή Home Connect παρακολουθεί τις ταμπλέτες που καταναλώνετε και σας ενημερώνει με μια ειδοποίηση όταν απομένουν πέντε μόνο ταμπλέτες σύμφωνα με την τελευταία σας αγορά. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε νέο πακέτο, μέσω ενός απευθείας συνδέσμου. Επιτέλους, ένα πλυντήριο πιάτων που φροντίζει μόνο του τον εαυτό του.

    Το πλυντήριο πιάτων που σας ενημερώνει: Το να περιμένετε το πλυντήριο πιάτων σας για να ολοκληρώσει τη λειτουργία του είναι χρονοβόρο και πολλές φορές και αγχωτικό, ειδικά για κάποιον με φορτωμένο πρόγραμμα. Το Home Connect σάς επιτρέπει να ησυχάσετε και σας βοηθάει ώστε να είστε πιο παραγωγικοί με το χρόνο σας. Εάν θέλετε, μπορούν να αποστέλλονται ειδοποιήσεις από το πλυντήριο πιάτων στην κινητή σας συσκευή, ενημερώνοντάς σας για τη φάση του προγράμματος στο πλυντήριο, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το να ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα μέσα και έξω από το σπίτι σας μόλις έγινε ευκολότερο.

    Το αγαπημένο σας πρόγραμμα με ένα μόνο άγγιγμα: Κάντε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας χάρη στο "έξυπνο" πλυντήριο πιάτων Bosch. Με τη λειτουργία "Favourite" έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε μαζί τα προγράμματα και τις επιλογές πλύσης που χρησιμοποιείτε περισσότερο σε μια ρύθμιση. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη λειτουργία μέσω της εφαρμογής Home Connect ή απευθείας από την οθόνη του πλυντηρίου σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Συνδυάστε για παράδειγμα την επιλογή Extra Dry με το πρόγραμμα Eco 50°C και ξεκινήστε το πλύσιμο των πιάτων σας με ένα άγγιγμά σας. Προσαρμόστε το πρόγραμμα πλύσης των πιάτων σας με βάση τις δικές σας ανάγκες με μια μόνο επιλογή.

    • VarioDrawer: Το τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer προσφέρει ένα τρίτο επίπεδο φόρτωσης στα πλυντήρια πιάτων.
    • Σύστημα Rackmatic: Το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm.
    • EfficientDry: ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στεγνώματος χάρη στο αυτόματο άνοιγμα της πόρτας του πλυντηρίου.
    • Silence Plus: εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία πλύσης, με μόνο 44 dB
    • Home Connect: οικιακές συσκευές Bosch με έξυπνη συνδεσιμότητα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σας.

    Χαρακτηριστικά:

    • Προγράμματα Πλύσης: 6
    • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης: Ναι
    • Κατηγορία Θορύβου: B / 44dB
    • Νέα Ενεργειακή Κλάση: D
    • Διαστάσεις(ΥxΠxΒ): 84.5 x 45 x 60 cm
    • Χωρητικότητα σε Σερβίτσια: 10
    • 3ο Ράφι (για Μαχαιροπίρουνα): Ναι
    • Καθαρό Βάρος: 42.3 kg

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε