0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Bosch Φούρνος άνω Πάγκου 71lt χωρίς Εστίες Π59.5εκ. Λευκός HBG634BW1

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

618,24 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115764

Σύντομη Περιγραφή

Bosch Φούρνος άνω Πάγκου 71lt χωρίς Εστίες Π59.5εκ. Λευκός HBG634BW1
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Ομοιόμορφο ψήσιμο σε κάθε επίπεδο.

    Αποκτήστε μεγαλύτερη ευελιξία για να δημιουργήσετε τα αρτοποιήματά σας. Με τη λειτουργία 4D Hotair, η θερμότητα διανέμεται γρήγορα και ομοιόμορφα στο εσωτερικό του φούρνου. Τοποθετήστε το ταψί ή τη σχάρα σε οποιοδήποτε επίπεδο από το ένα μέχρι το τέσσερα και απολαύστε τέλεια αποτελέσματα σε όλα. Επιπλέον, μπορείτε να ψήσετε μπισκότα ή λιχουδιές σε έως και τέσσερα επίπεδα ταυτόχρονα και να έχετε τέλεια αποτελέσματα σε όλα, από πάνω μέχρι κάτω.

    Οθόνη αφής TFT για ευκολία στη χρήση

    Ο διαισθητικός μας δακτύλιος ελέγχου κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο από ποτέ. Με μία μικρή κίνηση του κεντρικού δακτυλίου, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις του φούρνου με ένα μόνο δάκτυλο. Η οθόνη αφής TFT σάς υποστηρίζει με ξεκάθαρες ενδείξεις και άμεσα επιλέξιμα πλήκτρα. Έτσι έχετε πάντα τέλεια επισκόπηση και εύκολο έλεγχο των λειτουργιών του φούρνου σας.

    Ο φούρνος σας τώρα καθαρίζεται μόνος του.

    Με το EcoClean Direct, το βοηθητικό σύστημα καθαρισμού που εξοικονομεί ενέργεια, ο καθαρισμός του φούρνου γίνεται εύκολη υπόθεση. Πρόκειται για μια ειδική επίστρωση από μικροσκοπικά κεραμικά σφαιρίδια που βρίσκεται στο πίσω τοίχωμα, και η οποία διασπά τα υπολείμματα λίπους καθώς ψήνεται το φαγητό σας στο φούρνο. Έτσι εξοικονομείται χρόνος και ενέργεια.

    Επίπεδη πόρτα με SoftOpen και SoftClose

    Οι πόρτες των φούρνων είναι πλέον πιο βολικές από ποτέ: Ένας ειδικός μηχανισμός απόσβεσης εμποδίζει το απότομο κλείσιμο της πόρτας του φούρνου. Καθώς πιέζετε απαλά την πόρτα, σταματά λίγο πριν κλείσει και κλείνει απαλά και αθόρυβα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής τόσο στον φούρνο όσο και στην πόρτα του φούρνου.

    Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός, για άμεση χρήση.

    Ο φούρνος σας είναι ελαφρώς λερωμένος και θέλετε να τον καθαρίσετε γρήγορα; Απλά τοποθετήστε περίπου 400 ml νερού και μια σταγόνα υγρού καθαριστικού πιάτων στο κάτω μέρος του θαλάμου και ενεργοποιήστε τον αφού ρυθμίσετε την κατάλληλη θερμοκρασία και τη διάρκεια για να ζεσταθεί. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα καθαρισμού, μαλακώνει φρέσκα υπολείμματα φαγητών και τυχόν λεκέδες στα τοιχώματα του φούρνου σας που μόλις σχηματίστηκαν κατά τη χρήση του. Έτσι, εσείς μπορείτε στη συνέχεια πιο εύκολα να τα σκουπίσετε και να καθαρίσετε γρήγορα και απλά το φούρνο σας.

    Γρήγορη προθέρμανση - Γρήγορη προθέρμανση, βοηθά τη θερμοκρασία του φούρνου να ανέβει γρήγορα στα επιθυμητά επίπεδα.

    Χαρακτηριστικά:

    Τύπος: Εντοιχιζόμενος Φούρνος άνω Πάγκου
    Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός
    Διακόπτες: Οθόνη TFT με δακτύλιο ελέγχου
    Εύρος Θερμοκρασίας: 30-300 °C
    Ενεργειακή Κλάση (παλιά): Α+
    Τύπος πρίζας: Πρίζα Gardy με γείωση
    Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής: 120 cm
    Τάση: 220-240 V
    Ισχύς: 3,600 W
    Ηλεκτρικό ρεύμα: 16 A
    Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt
    Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 59.5 x 59.4 x 54.8 cm
    Βάρος: 35.2 kg
    Λειτουργίες: Υδρόλυση, 4D hotair, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Διατήρηση θερμότητας, Ήπιο ψήσιμο, Θερμός αέρας Eco, Κάτω θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Προθέρμανση, Γρήγορη προθέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ
    Λειτουργίες Ασφάλειας: Απενεργοποίηση ασφάλειας φούρνου, Ασφάλεια για παιδιά, Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας, Πλήκτρο έναρξης

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε