0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Ηλιακός Προβολέας IP64 με Φωτοκύτταρο και Ψυχρό Λευκό Φως BW-OLT7

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

23,93 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114208

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Ηλιακός Προβολέας IP64 με Φωτοκύτταρο και Ψυχρό Λευκό Φως BW-OLT7

Περιγραφή

Εξωτερικός λαμπτήρας ηλιακού αισθητήρα κίνησης της Blitzwolf
Η ηλιακή λάμπα αισθητήρα κίνησης είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να φωτίσετε το σπίτι σας. Η λάμπα διαθέτει ενισχυμένο ηλιακό πάνελ και αισθητήρα κίνησης PIR. Τρεις πηγές φωτισμού εξοπλισμένες με 218 λαμπτήρες LED παρέχουν ευρεία γωνία φωτός. Με τη γωνία περιστροφής, η λάμπα μπορεί να ρυθμιστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, το αδιάβροχο κάλυμμα παρέχει προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ευρεία γωνία φωτός
Η τριπλή πηγή φωτός παρέχει γωνία φωτισμού 270 μοιρών, ενώ μια κανονική ηλιακή λάμπα προσφέρει μόνο 90 ​​μοίρες. Το επιτοίχιο φωτιστικό αριθμεί έως και 218 λαμπτήρες LED, οι οποίοι λάμπουν με κρύο λευκό φως 7500k.

Οποιαδήποτε ρύθμιση
Οι δύο πλαϊνές κεφαλές λαμπτήρων έχουν τη δυνατότητα να περιστρέφονται 90 μοίρες οριζόντια και 360 μοίρες κάθετα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεγάλου αριθμού ρυθμίσεων κατά βούληση. Η βάση του επιτοίχιου φωτιστικού, στην οποία βρίσκεται το ηλιακό πάνελ, μπορεί επίσης να αλλάξει τη θέση του κατά 60 μοίρες πάνω ή κάτω.

Αισθητήρας κίνησης PIR
Η λάμπα θα ανάψει αυτόματα μόλις ανιχνεύσει κίνηση. Ο αισθητήρας βρίσκεται στην κεντρική κεφαλή, η γωνία λειτουργίας του είναι 120 μοίρες και η εμβέλειά του είναι 8 μέτρα. Ο χρόνος από την παρατήρηση της κίνησης μέχρι να ανάψει το φως είναι 15 έως 20 δευτερόλεπτα.

Βελτιωμένο ηλιακό πάνελ
Το βελτιωμένο ηλιακό πάνελ μονοκρυσταλλικού πυριτίου συλλέγει ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας με 21 τοις εκατό απόδοση. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας είναι 9 ώρες κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας.

Για παντός καιρού
Το επιτοίχιο φωτιστικό θα έχει καλή απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η αδιάβροχη κατηγορία IP64 αποδεικνύει ότι το επιτοίχιο φωτιστικό μπορεί να αντέξει ακόμα και σε πολύ δυνατή βροχή. Επιπλέον, η λάμπα κατασκευάστηκε από υλικά που εξασφαλίζουν την αντοχή της σε θερμοκρασίες από 0 έως 45 βαθμούς Κελσίου.

Εύκολη συναρμολόγηση
Η τοποθέτηση της λάμπας είναι απλή και γρήγορη. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας βασιζόμενοι σε 3 απλά βήματα χωρίς να καλέσετε έναν επαγγελματία.

Υλικό PC + ABS
Χρώμα μαύρο
Ηλιακό πάνελ DC5,5V/1,3W
LED 218 τμχ SMD2835
Θερμοκρασία χρώματος 7500k
Φωτεινότητα 650lm
Λειτουργία αισθητήρα Light & PIR Sensor
Γωνία ανίχνευσης 120°
Απόσταση ανίχνευσης 8 m
Διαβάθμιση IP IP64
Θερμοκρασία λειτουργίας 0~45℃
Μέγεθος 244 x 80 x 110 x 150 mm
Χωρητικότητα μπαταρίας 2200mAh

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε