0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Superfire Επαναφορτιζόμενος Φακός LED Αδιάβροχος IP46 με Μέγιστη Φωτεινότητα 1700lm Y16

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

27,49 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115136

Σύντομη Περιγραφή

Supfire Επαναφορτιζόμενος Φακός LED Αδιάβροχος IP46 με Μέγιστη Φωτεινότητα 1700lm Y16

Περιγραφή

Το Superfire Y16 είναι ένας πρακτικός φακός, ο οποίος θα αποδειχθεί χρήσιμος σε πολλές εφαρμογές. Προσφέρει 5 λειτουργίες φωτισμού και διακρίνεται για την ισχύ των 20W. Είναι επίσης αδιάβροχο σε IP46 και εξαιρετικά ανθεκτικό. Η συσκευή έχει χρόνο λειτουργίας έως και 4 ώρες και η ενσωματωμένη φωτεινή ένδειξη παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση φόρτισης. Η βολική λειτουργία του φακού παρέχεται από ένα μαλακό, απτικό κουμπί.

Ο φακός Superfire Y16 θα σας φανεί χρήσιμος τόσο στο σπίτι όσο και στο χωράφι - θα φωτίσει αξιόπιστα το σκοτάδι. Η ισχύς του LED είναι 20W και η εμβέλεια του φωτός φτάνει τα 350m. Δεν έχει ρεύμα? Ένα ταξίδι σε μια σκηνή; Ή μήπως μια νυχτερινή πεζοπορία στο δάσος; Αυτός ο εύχρηστος φακός μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη σε διάφορες καταστάσεις!

5 λειτουργίες φωτός
Προσαρμόστε τη λειτουργία του φακού σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το Y16 μπορεί να ανάψει σε 5 διαφορετικές λειτουργίες - Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή, Στροβοσκοπική και SOS. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία σε διάφορες συνθήκες και να στείλετε ένα σήμα διάσωσης εάν χρειάζεται. Υπάρχει επίσης μια πρόσθετη επιλογή super bright, που θα σας επιτρέψει για παράδειγμα να τυφλώσετε προσωρινά έναν πιθανό εισβολέα. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς πατήστε το κουμπί 2 φορές.

Μην ανησυχείτε ότι το Y16 θα αρνηθεί να σας εξυπηρετήσει όταν δεν το περιμένετε. Έχει διάρκεια λειτουργίας έως και 4 ώρες με μία μόνο φόρτιση - αρκετή για να περιμένετε, για παράδειγμα, μια διακοπή ρεύματος ή να βρείτε κάποια άλλη προσωρινή λύση. Για να φορτίσετε τον φακό, συνδέστε τον σε μια πηγή ρεύματος χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Μια έγχρωμη ένδειξη θα σας ενημερώσει για την κατάσταση της μπαταρίας.

Η συσκευή διαθέτει απίστευτα σφιχτή κατασκευή, καθιστώντας την αδιάβροχη. Η βαθμολογία IP46 σημαίνει ότι δεν φοβάται τυχαίο πιτσίλισμα ή ξαφνική βροχόπτωση. Επιπλέον, ο φακός κατασκευάστηκε από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, το οποίο εξασφαλίζει την εξαιρετική του αντοχή και αντοχή στη φθορά. Το Y16 δεν θα σας απογοητεύσει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

Μοντέλο Υ16
Η εξαιρετικά φωτεινή επιλογή Ναι (πατήστε το κουμπί δύο φορές)
Διαθέσιμες λειτουργίες Low / Middle / High / Strobe / SOS
Πηγή φωτός SH-S14
Ισχύς 20W
Εμβέλεια Έως 350μ
Βάρος 264g
Αδιάβροχο IP46
Αντοχή σε πτώση Έως 1 m
Πηγή τροφοδοσίας 2x μπαταρία 4000mAh (21700)
Υλικό Κράμα αλουμινίου
Χρόνος εργασίας Έως 4 ώρες
Διαστάσεις 48x27x241mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε