0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Ηλιακό Φωτιστικό με Ανιχνευτή Κίνησης BW-OLT2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

19,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112046

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Ηλιακό Φωτιστικό με Ανιχνευτή Κίνησης BW-OLT2

Περιγραφή

BlitzWolf Solar Lamp
Μια λάμπα LED με ηλιακό πάνελ θα φωτίσει τον κήπο σας με πολλούς τρόπους. Διαθέτει 21 λαμπτήρες LED και ειδική οθόνη που επιτρέπει στο φως να πέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια. Κάντε την παράκαμψη του σπιτιού σας να αποκτήσει περισσότερο φως. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τροφοδοσία, γιατί οι μικροσκοπικές ηλιακές οθόνες θα λειτουργήσουν από μόνες τους για να κάνουν τη λάμπα να λάμπει.

Λειτουργικός σχεδιασμός
Η ροή φωτισμού 100Lm επιτρέπει να φωτίζει ακόμη και 10 μέτρα από την επιφάνεια. Το εύρος του αισθητήρα φτάνει σε γωνία 120 μοιρών, οπότε αν βρίσκεστε στο πεδίο λειτουργίας του αισθητήρα, η λάμπα θα λάμπει αυτόματα με φως. Μετά το ηλιοβασίλεμα, ο αισθητήρας μεταβαίνει αυτόματα σε νυχτερινή λειτουργία και ενεργοποιεί το φως όταν αισθάνεστε κίνηση.

Πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα
Η ενεργειακή ζήτηση συμπληρώνεται εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια της ημέρας από ηλιακούς συλλέκτες. Ο λαμπτήρας είναι πολύ αποδοτικός, ο αισθητήρας βοηθά επιπλέον στην εξοικονόμηση ενέργειας επειδή καταναλώνει φως όταν κάτι βρίσκεται στην περιοχή του. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1800mAh, έτσι ώστε να λειτουργεί όλη τη νύχτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας διαρκεί μόνο περίπου 8-9 ώρες.

Απλή εγκατάσταση
Δύο μέθοδοι συναρμολόγησης προσφέρουν μια επιλογή για ένα καλύτερο μέρος για εσάς. Μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το στέλεχος του λαμπτήρα στο έδαφος ή να το τοποθετήσετε στο επιτρεπόμενο ύψος, συνδέοντας τη βάση του λαμπτήρα στον τοίχο του σπιτιού ή του γκαράζ. Και στις δύο περιπτώσεις, ένας συμπαγής προβολέας θα σας προσφέρει αποτελεσματικό φωτισμό, βοηθώντας σας να βρείτε τον δρόμο για το σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε για την αισθητική εμφάνιση του περιβάλλοντός σας.

Ανθεκτικό υλικό
Ο ηλιακός λαμπτήρας BlitzWolf δημιουργήθηκε για να λειτουργεί ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες. Είναι ανθεκτικό στο νερό, τη σκόνη και τη σκόνη και τη θερμότητα κατά την κατανάλωση ηλιακής ενέργειας. Μια απλή αλλά λειτουργική συσκευή.

Μοντέλο-OLT221LED
Υλικό κατασκευής: +ABS
Τροφοδοσία:DC5.5V/1.4W
LED:21Pcs
Θερμοκρασία χρώματος:6500K
Φωτεινότητα:100lm
Αισθητήρας κίνησης:Light Sensor
Χωρητικότητα μπαταρίας:3.7V/1800mAh
Επίπεδο αδιαβροχοποίησης:IP44
Θερμοκρασία λειτουργίας:0~45℃
Χρόνος λειτουργίας:15h
Διαστάσεις:335*90*220mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε