0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Blitzwolf Ηλιακό Φωτιστικό External LED Solar Lamp with Dusk Sensor 1800mAh RGB (BW-OLT5)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

16,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110841

Σύντομη Περιγραφή

Blitzwolf Ηλιακό Φωτιστικό External LED Solar Lamp with Dusk Sensor 1800mAh RGB (BW-OLT5)

Περιγραφή

Δώστε μια πινελιά χρώματος στον κήπο σας με την ηλιακή λάμπα Solar Lamp RGB από τη BlitzWolf! Με ηλιακή φόρτιση και εξαιρετική αντοχή, ιδανική για εξωτερικούς χώρους! Διαθέτει 2 λειτουργίες φωτισμού.

Για το θερμό φως, πατήστε το κουμπί μία φορά. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία RGB, πατήστε το κουμπί 2 φορές. Για να σβήσετε τη λάμπα, πατήστε το κουμπί 3 φορές.

Η αυτόματη λειτουργία RGB διαθέτει 7 χρώματα με αυτόματη κλίση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Η λειτουργία θερμού λευκού φωτός απενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας χάρη σε έναν ειδικό αισθητήρα λυκόφωτος και ανάβει όταν σκοτεινιάζει έξω.

Είναι εξοπλισμένη με ανθεκτική μπαταρία 1800mAh. Η ηλιακή φόρτιση διαρκεί 8-9 ώρες. Με πολύ αποδοτική λειτουργεία έως και 15 ώρες, μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από αδιάβροχο PC και ABS, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα. Η συσκευή είναι στεγανή ώστε να μην μπαίνει γύρη. Επιπλέον, η λάμπα μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους - καρφώστε την στο έδαφος ή κρεμάστε την σε τοίχο.

Ο λαμπτήρας έχει γωνία δέσμης 120 ° και περιστρέφεται υπό γωνία 45 °. Επιπλέον, το ένθετο αλουμινίου αντανακλά το φως, παρέχοντας συμπυκνωμένη ισχύ φωτισμού. Χάρη σε αυτό, η λυχνία θα φωτίζει τη διαδρομή σας ακόμη και κατά τη διάρκεια καταιγίδας ή ομίχλης.

Χαρακτηριστικά:

Ηλιακό πάνελ: DC5,5V / 1,4W
Αισθητήρας Σούρουπου
Χωρητικότητα μπαταρίας: 1800 mAh
Χρόνος λειτουργίας: 15 ώρες
Ανθεκτικότητα νερού: IP44
Διαστάσεις: 335 x 90 x 220 mm
Υλικά: Πλαστικά, ABS

*Κάθε συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε