0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Camry Συσκευή pop corn CR 4480

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

26,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 109630

Σύντομη Περιγραφή

Ο καλύτερος φίλος των φίλων του κινηματογράφου – ένας παρασκευαστής ποπ κορν που δεν χρειάζεται λάδι! Από τώρα και στο εξής, χάρη στο Camry CR 4480, μπορείτε να προετοιμάσετε το popcorn όποτε θέλετε, χωρίς επικίνδυνες κινήσεις με τηγάνι ή κατσαρόλα. Είναι απλό – γεμίζετε το μηχάνημα, το ανάβετε και παρακολουθείτε πώς γίνεται το υπέροχο ποπ κορν.
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Υγιέστερο από ότι στον κινηματογράφο, χωρίς λίπος & λάδια:

    Το Popcorn είναι νόστιμο αλλά δυστυχώς παχυντικό και ανθυγιεινό. Ωστόσο, ο ένοχος δεν είναι το καλαμπόκι που αποτελεί επίσης συστατικό των δημητριακών, αλλά το τηγανισμένο λάδι. Με το CR 4480 επιτεύχθηκε η εξάλειψη αυτού του επιβλαβούς παράγοντα. Η εφαρμοζόμενη τεχνολογία βοηθά στο μαγείρεμα του καλαμποκιού χωρίς καύση ή αφήνοντάς το να κολλήσει στα τοιχώματα του δοχείου.

    Άνεση και ασφάλεια:

    Ο κλειστός και λειτουργικός κατασκευαστής ποπ κορν CR 4480 μπορεί, υπό την επίβλεψη των ενηλίκων, να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από παιδιά που δεν μπορούν ακόμα να τηγανίσουν με το τηγάνι. Δεν θα πεταχτούν σπόροι και όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, η λυχνία ελέγχου θα σας ενημερώσει και δεν θα ξεχάσετε να σβήσετε εγκαίρως το μηχάνημα.

    Μοναδικός retro σχεδιασμός:

    Το CR 4480 είναι ένα μικρό μηχάνημα που ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά. Δεν είναι πρόβλημα να το πάρετε μαζί σας σε ένα πάρτι αλλά ταυτόχρονα δεν είναι απαρατήρητο. Χάρη στο μοναδικό retro σχεδιασμό, η συσκευή είναι πολύ παρόμοια με τους μεγάλους, παραδοσιακούς κατασκευαστές ποπ κορν και δημιουργεί την ατμόσφαιρα του παλιού κινηματογράφου στο δικό σας διαμέρισμα. Από εδώ και πέρα ??η παρασκευή φρέσκου ποπ κορν είναι πολύ πιο εύκολη και ταυτόχρονα πιο υγιεινή από πριν!



      • Ισχύος: 1.200W

      • Έτοιμο pop corn σε 3 έως 5 λεπτά

      • Πλήρη αποσυναρμολόγηση εξαρτημάτων για εύκολο καθάρισμα

    • 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε