Όταν έρχεται η στιγμή για τις γιορτινές αγορές, το να βρείτε το κατάλληλο δώρο για οποιοδήποτε άντρα (της ζωής σας) είναι πάντα κομματάκι δύσκολο (αλλά όχι τόσο δύσκολο όσο είναι για αυτόν, να ψωνίσει για σας).

Καθώς η τεχνολογία και τα gadgets είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους, σας έχουμε ένα οδηγό με τα πέντε καλύτερα δώρα για αυτόν – είτε είναι ο μπαμπάς σας, ο άντρας σας, ο αδελφός σας ή το αγόρι σας.

Είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει το πόσο ψαγμένα είναι (καθώς πόσες παραπάνω γραβάτες μπορείτε να του αγοράσετε;)

1. Βαλιτσάκι Πικάπ Portfolio Της Crossley

CROSLEY Πικάπ Portfolio - Tourmaline

Η μουσική που του αρέσει, πρέπει να παίζει για όσο την ευχαριστιέται. Πάλι καλά που υπάρχει το Portfolio της Crossley! Διαθέτει περιστροφικό δίσκο 2 ταχυτήτων και ενσωματωμένος δέκτης Bluetooth. Τα ενσωματωμένα full-range στερεοφωνικά ηχεία και το βαλιτσάκι που βρίσκεται του δίνει δυνατότητα να πάρει τη μουσική του παντού.

Επιππρόσθετα χαρακτρηριστικα:

  • Βελόνα NP5
  • Κατάλληλο για δίσκους 33 1/3 & 45 στροφών
  • RCA Output
  • Auxiliary in
  • Headphone jack
  • Φινίρισμα από δέρμα

Δείτε το Portfolio της Crossley εδώ.

2. Ακουστικά Ψείρες PARIS True Wireless Midnight Black

URBANISTA Ακουστικά Ψείρες PARIS True Wireless Midnight BlackΑυτά τα ακουστικά ψείρες στοχεύουν στο να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, προσφέροντας πολύ καλή ηχητική απόδοση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Είναι ιδιαίτερα κομψά και πρακτικά, εφαρμόζονται τέλεια στο αυτί, και φορτίζονται & μεταφέρονται μέσω της ειδικής θήκης.

Και τα 2 ακουστικά διαθέτουν μικρόφωνο, και άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το ένα ακουστικό μόνο του.

Άλλα Χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος stanby 110 hrs
  • 20 ώρες playtime με τη θήκη φόρτισης
  • 5 ώρες ανά φόρτιση
  • Bluetooth 5.0
  • Η θήκη προσφέρει 3 πλήρεις φορτίσεις
  • Έτοιμο για χρήση με Siri & Google Assistant
  • Φορητό και πρακτικό | Συμβατό με Android και iOS
  • USB Type C

Εξερευνήστε τα εδώ!

3. Θήκη iPhone XR Fashion Wallet Black Saffiano της Ideal Of Sweden

iDEAL Θήκη iPhone XR Fashion Wallet Black Saffiano

Αναβαθμίστε του τη θήκη του κινητού του και κάντε τον να φαίνεται σαν εκατομμυριούχος όπου και αν πάει (ειδικά στις συναντήσεις με τα μεγαλοστελέχη!). Η θήκη αυτή είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται με βάση το χαρακτηριστικό σχέδιο Saffiano, το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Mario Prada τη δεκαετία του 1910.

Σήμερα το μοτίβο χρησιμοποιείται από πολλές επώνυμες μάρκες όπως είναι η Prada, ο Michael Kors, η Moschino και η iDeal of Sweden.

Το δέρμα Saffiano ξεχωρίζει χάρη στην υφή του και στην αντοχή του στους λεκέδες και στην υγρασία ενώ διαθέτει μια διακριτική γυαλάδα που δίνει στο πορτοφόλι μια επιπλέον διάσταση.

Δείτε το πόσο  ηπολυτελής, μαλακή καστόρινη φόδρα προστατεύει το τηλέφωνο, εμποδίζει τις γρατζουνιές και δίνει στη θήκη μια αίσθηση ποιότητας, εδώ.

4. Glap Play Ασύρματο χειριστήριο gaming για κινητά Android

Glap Play Ασύρματο χειριστήριο gaming για κινητά Android

Αυτό το χειριστήριο έχει φτιαχθεί για τα μικρά ή μεγάλα παιδιά που παίζουν παιχνίδια με το κινητό τους Android. Αντί να τον ακούτε να φωνάζει "Οχι, ρε πάλι έχασα!" του δίνετε αυτό το χειριστήριο που του προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων online παικτών. 

Το χειριστήριο αυτό κουμπώνει στο κινητό και με τα φυσικά hardware controls που έχει του δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία και ανταπόκριση. Επιπλέον, αντι να κουβαλάει τεράστια κομμάτια πλαστικού (όπως σε άλλα χειριστήρια που είναι πιο ογκώδη) αυτό χωράει στη τσέπη του και το πάιρνει παντού!

Συμβατό με κινητά Android με μέγεθος οθόνης έως 7.5" και πάχος 10.1 mm. Χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή Steam Link (διαθέσιμη από Galaxy Apps & Google Play), μπορεί να απολαύσεΙ πάνω από 8000 συμβατά παιχνίδια στο κινητό του! (και να σας αφήσει σε ησυχία να μιλήσετε με τις φίλες σας).

Δείτε το Glap εδώ.

5. Βάση ασύρματης ταχείας φόρτισης για iPhone και Apple Watch 10W της Zens

ZENS Βάση ασύρματης ταχείας φόρτισης για iPhone και Apple Watch 10W

Αυτή η βάση ασύρματης φόρτισης για κινητά και smart watch είναι για τον άντρα που ... ξεχνάει να φορτίσει το κινητό του και όταν τον ψάχνετε παιρνετε το μηνυμα "ο χρήστης έχει το κινητό του κλειστό". Για να μην υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, η βάση αυτή είναι ασύρματης ταχείας φόρτισης για iPhone 8 & νεότερο και Apple Watch.

Φορτίζει ταυτόχρονα 2 Qi τηλέφωνα & Apple Watch. Λιτό και καλαίσθητο design, ταχύρρυθμη φόρτιση, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση σε standby.

Υποστηρίζει Apple Fast Charge, αυτόματο shut down όταν η συσκευή φορτίσει πλήρως. Qi certified.

Συνολική ισχύς 20 W.

Αν επιλέξετε κάποιο από τα παραπάνω, μην παραλείψετε να μας στείλετε τα σχόλιά του όταν το ανοίξει, γράφωντας στα comments του κάθε προιόντος! Το καλύτερο comment κερδίζει μια Δωροκάρτα από το Electoland αξίας 20 Ευρώ!

Καλή Χρονιά!

Εύα