Ανανέωσε το σπίτι σου με τις καλύτερες αυτοματοποιημένες λύσεις! Διάβασε εδώ για τις καλύτερες smart συσκευές για να υποδεχτείς το μέλλον τώρα!

Smart Living Room

Google Home Mini

Google Home Mini

To Google Home Mini σε βοηθάει να οργανώσεις τη ημέρα σου χάρη στη πλήρη υποστήριξη όλων των νέων λειτουργιών του ψηφιακού βοηθού Google Assistant (με δυνατότητα ελέγχου περισσότερων από 1000 συσκευών), ήχο 360° και υποδοχή για σύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα ήχου.

Με το Home Mini μπορείς να θέσεις ξυπνητήρι, να παίξεις μουσική, να μάθεις τα τελευταία νέα, να πας στη σειρά που είχες αφήσει στη μέση στο Netflix. Και όλα αυτά ... μόνο με την φωνή σου!

Energy Sistem - Smart Speaker Series

Energy Sistem Family

Πύργος ήχου συμβατός με Amazon Alexa για να αλληλεπιδράτε με την βοηθό χωρίς να αγγίζετε το smartphone σας. Πατήστε το κουμπί Alexa στο τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε το ημερολόγιό σας ή ακόμα και να ζητήσετε την πρόγνωση του καιρού. Απολαύστε ισχύ 40 W με εξαιρετική ποιότητα ήχου! Απεριόριστη συνδεσιμότητα: Μεταφέρετε τη μουσική σας ασύρματα χάρη στη σύνδεση Bluetooth ή δημιουργήστε το δικό σας σύστημα πολλαπλών δωματίων με συμβατά ηχεία χάρη στο Wi-Fi connectivity. Μην αφήσετε τίποτα να σας σταματήσει!

Allocacoc for Home

Buy Allocacoc Heng Balance

Τα διακοσμητικά φωτιστικά Heng είναι μια σειρά από όρθια φωτιστικά που χρησιμοποιούν ως διακόπτη δύο μαγνητικές μπάλες. Όταν ανασηκώνετε την κάτω μαγνητική σφαίρα, θα προσελκύεται από την κρεμαστή και θα παραμείνει αναρτημένη στο μέσο του αέρα, ανάβοντας το φως. Αυτός ο δημιουργικός μικρός λαμπτήρας είναι κατάλληλος για το γραφείο, την κρεβατοκάμαρα κλπ. Οι περισσότεροι τύποι δωματίων θα επωφεληθούν από αυτόν τον λαμπτήρα, καθώς εκτός από μια πηγή φωτός είναι επίσης ένα έργο τέχνης. Το φωτιστικό Allocacoc Heng Balance Mini Lamp Ellipse έχει κερδίσει αρκετά βραβεία για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, συμπεριλαμβανομένου το βραβείο reddot Award 2016.