'Εκπτωση -10% σε RC Cars & Drones για όλο το Μάρτιο!

Overmax RC Cars & Drones

Εμπνευσμένοι από τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας, η Overmax δημιουργεί υψήλης ποιότητας και ανθεκτικά τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα και drones για ατελείωτη διασκέδαση! Βρείτε όλα τα μοντέλα στο electroland.gr.

Η προσφορά ισχύει από 01/03/2020 με 31/03/2020.

X-Monster 3.0 & X-Rally 2.0

Το X-Monster 3.0 της Overmax φτάνει τελική ταχύτητα 45 km/h με ειδικές αναρτήσεις που αντέχουν σε κάθε επιφάνεια. Ανεξάρτητη τετρακίνηση με διάρκεια ζωής 40 λεπτά ανά φόρτιση.

Τρομερός παρτενέρ αποτελεί το X-Rally 2.0 με τελική ταχύτητα 25 km/h σε πιο μικρό μέγεθος για να "ξεγλιστράει" από κάθε εμπόδιο! Αντοχή 30 λεπτών με κάθε φόρτιση.

Και τα δύο μοντέλα έχουν εύρος ανταπόκρισης μέχρι και τα 100 μέτρα!

 

X-bee drone 7.2 FPV - Flagship Drone by Overmax

Το X-bee drone 7.2 FPV είναι ένα επαγγελματικών προδιαγραφών drone για όσους μπαίνουν πρώτη φορά στον κόσμο των drones. Ανεξάρτητα από τις ώρες διασκέδασης που προσφέρει, είναι δυνατή η καταγραφή καθαρών και σταθερών video! Με ενσωματωμένο σταθεροποιητή κάμερας που αντιδρά στις κίνησεις και στην αντίσταση του αέρα, η τελική εικόνα βγαίνει "κρύσταλλο"!

Οι καταγραφές αποθηκεύονται σε μία Micro SD κάρτα χωρητικότητας 4GB, η οποία παρέχεται μαζί με το drone. 3 ταχύτητες πτήσης και 200 μέτρα απόκρισης προσφέρουν την απόλυτη ιπτάμενη διασκέδαση!