Οδηγός Αγοράς Για Τη Γυναίκα

Ψάχνετε να βρείτε ένα διαφορετικό δώρο για μια γυναίκα αυτές τις γιορτές, που να μην είναι κολόνια, καλλυντικό, ρούχο ή κόσμημα;

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε πρόσφατα, "σχεδόν οι μισές γυναίκες επιστρέφουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που έλαβαν από τους άντρες, γιατι ήταν λάθος".

via GIPHY

Είτε το ρούχο ήταν το λάθος χρώμα, ή τα παπούτσια το λάθος νούμερο - το να μαντεύεις τι θέλει μια γυναίκα δεν είναι ποτέ, μα ποτέ καλή ιδέα.

Αν όμως έχετε μια tech-obsessed γυναίκα στη ζωή σας, τα παρακάτω τέσσερα πολύ ψαγμένα προϊόντα θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Νο. 1 (Όχι, δεν είναι Σανέλ): Αξεσουάρ Κινητού Carrara Gold της Ideal Of Sweden

Carrara Gold

Τα αξεσουάρ κινητών είναι πάντα μια ασφαλης επιλογή ειδικά αν είναι πολυτελή. Σας βρήκαμε μια εντυπωσιακή σειρά της Ideal of Sweden που λέγεται Carrara Gold (όνομα και πράγμα) που περιλαμβάνει θήκες κινητών για τα περισσότερα μοντέλα, καλώδια και Qi chargers στο ίδιο χρώμα, καθώς επίσης και powerbanks, όλα στο ίδιο σχέδιο.

Έτσι, όταν μιλάει στο κινητό και της μείνει από μπαταρία, θα εντυπωσιάζει τη γυναικοπαρέα με το φορτιστή και το καλώδιο του ίδιου σχεδίου!

Δείτε όλη τη συλλογή Carrara Gold της Ideal of Sweden.

Νο. 2: Πραγματικά Ασύρματα Ακουστικά Paris Rose Gold της Urbanista

Paris Rose Gold Ακουστικα

Τα Paris της Urbanista είναι πολύτελή ακουστικά - ψείρες με πολύ καλή ηχητική απόδοση, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Απόλυτα κομψά και πρακτικά, φορτίζονται & μεταφέρονται μέσω της ειδικής θήκης τους, στο αντιστοιχο rose gold χρώμα.

Σημαντικό: Και τα δυο ακουστικά διαθέτουν μικρόφωνο, που σημαίνει οτι αν δεν θέλετε να έχετε δύο ακουστικά στα αφτιά σας, δεν χάνετε χρόνο να βρείτε πιο έχει το μικρόφωνο!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος stanby 110 hrs, με  20 ώρες playtime με τη θήκη φόρτισης και 5 ώρες ανά φόρτιση
  • Bluetooth 5.0
  • Η θήκη προσφέρει 3 πλήρεις φορτίσεις χωρις άλλη φόρτιση
  • Έτοιμο για χρήση με Siri & Google Assistant
  • Φορητό και πρακτικό
  • Συμβατό με Android και iOS
  • USB Type C

Δείτε τα Urbanista Paris Rose Gold εδώ.

No. 3 Ηλεκτροθεραπεία BlueTens Για Όσες Είναι Κουρασμένες Ή Κάνουν Αθλητισμό

Ηλεκτροθεραπέια Bluetens

Το BlueTens είναι μια κορυφαία, μικροσκοπική συσκευή που έρχεται σε ένα απίστευτα εντυπωσιακό κουτί, μαζί με ηλεκτρόδια, συνδέεται με το κινητό σας, και κατεβάζοντας μια εφαρμογή έχει πρόσβαση σε πάνω από 100 θεραπείες τόνωσης, χαλάρωσης και θεραπείας των μυών.

Αν λοιπόν έρχεται κουρασμένη από το γραφείο και τα ψηλοτάκουνα, ή κάνει αθλητισμό και πέφτει κουρασμένη στο κρεβάτι, αυτή η θαυματουργή συσκευή χαλαρώνει τους μύς μέσα σε μερικά λεπτά (για να μην πω οτι τονωνει και τους κοιλιακούς!)

Τα οφέλη της ηλεκτροθεραπείας είναι πολλαπλά, και δεν χρειάζεται πλέον να παιρνει Norgesic για τους μυς. Δέκα λεπτά με αυτή τη συσκευή (οκ, ανάλογα με το πρόγραμμα και την πάθηση) και θα είναι σαν ... καινούργια.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Bluetens εδώ.

Νο.4: Πικάπ Βαλιτσάκι Cruiser Deluxe Turquoise

CROSLEY Πικάπ Βαλιτσάκι Cruiser Deluxe Turquoise

Η μόδα των δίσκων βυνιλίου ξαναεπιστρέφει και μαζί με αυτά, τα vintage πικάπ πολύ παλαιότερων δεκαετιών (δοκίμασε δεκαετίες '50, '60', '70).

Το συγκεκριμένο πικάπ, μαζί με τα άλλα της σειράς, είναι ενσωματωμένο σε ένα πολύ πρακτικό και γλυκό βαλιτσάκι, και θα της δώσει την ευκαιρία να ... οργανώσει την αποθήκη του μπαμπά της και να ξεσκονίσει τους παλιούς δίσκους που άκουγε όταν ήταν νέος. Αν δεν έχει αποθήκη και δίσκους, υπάρχει λύση - μπορεί να αγοράσει απευθείας από το ίδιο το website.

Με το συγκεκριμένο πικάπ μπορείτε να ελέγξετε και την ταχύτητα του δίσκου με προηγμένες ρυθμίσεις ή να το συγχρονίσετε εύκολα μέσω Bluetooth και να μεταδώσετε ψηφιακή μουσική απευθείας μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία. Να έχετε απευθείας one-on-one σύνδεση μέσω της υποδοχής ακουστικών ή να προσθέσετε τροφοδοτούμενα ηχεία μέσω των θυρών RCA για να «ροκάρετε» δυνατά.

Αυτό είναι σίγουρο οτι θα την εντυπωσιάσει (και θα ακούτε μουσική μαζί).

Δείτε το πικάπ Βαλιτσάκι Cruiser Deluxe Turquoise εδώ.

Αυτά λοιπόν από εμάς και όλη την ομάδα της Electroland - Καλά Χριστούγεννα!

Εύα