Τι βιβλία να πάρω για να διαβάζω; Τι μουσική θα ακούω; (αυτά βασικά είναι δύο ερωτήματα).

Μουσική και βιβλία ήταν πάντα ένας ασφαλής συνδυασμός, για τις ώρες που δεν πιάνετε συζήτηση με τους υπόλοιπους της παρέας ή όταν θέλετε να απομονωθείτε. 

Ιδανικά για μακρινές πτήσεις, στο πλοίο, τη παραλία, ή και γιατί όχι, κατα τη διάρκεια ενος νωχελικού απογεύματος σε ένα νησιώτικο καφέ, το βιβλίο μετά μουσικής είναι μια απόλαυση των διακοπών. 

Τώρα που ο Ιούλιος αρχίζει και γίνεται πιο καυτός. τα απογεύματα είναι ιδανικά για ένα βιβλίο και μουσική (και τα πρωινά, και τα μεσημερια, αλλα προτιμώ τα απογεύματα, για λόγους που μαλλον δεν είναικατανοητοί).

Σας βρήκα τρία βιβλία ιδανικά για τις διακοπές σας, και σε συνδυασμό με τα ασύρματα ακουστικά Urbanista κανείς δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι λιγότερο:


1. Για τους εραστές του μυστηρίου: "ο Ψυθιριστής" του Alex North:

Υπόθεση: Πριν από είκοσι χρόνια, ένας διεστραμμένος δολοφόνος απήγαγε και σκότωσε πέντε μικρά αγόρια. Μέχρι να συλληφθεί τελικά, ο δολοφόνος ήταν γνωστός ως «ο Ψιθυριστής».

2. Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς αναγνώστες: "Ταξίδι στη Βενετία" της Λένας Μαντά

Υπόθεση: Ταξίδι στη Βενετία… ή μήπως ταξίδι με τη Βενετία; Η Μάνια, η Ιφιγένεια και η Πηνελόπη εκεί κατέφευγαν κάθε φορά που στη ζωή τους ερχόταν μια απρόσμενη αλλαγή ή μια δυσάρεστη ματαίωση.

3. Και τέλος, για όσους λατρεύουν τη δράση: "Το Μαχαίρι" του Jo Nesbo

Συνδυάστε απολαυστική δράση, ρομαντισμό ή μυστήριο με μουσική, και ξαφνικά το καλοκαίρι αποκτά περισσότερο νόημα (όχι οτι δεν είχε πριν, βέβαια).

Με τα κάτωθι ακουστικά έχετε κορυφαίας ποιότητας ήχο, μοντέρνο design και απαράμιλλη ποιότητα.

1. Energy Sistem Ακουστικά 2 BT, χρώματος Μπεζ (για να ξεχωρίζετε!)

2. URBANISTA Ενσύρματα Ακουστικά Κεφαλής SEATTLE Blue Petroleum Μπλε

3. URBANISTA Ακουστικά Ψείρες SAN FRANCISCO Red Snapper Κόκκινο

Happy Summer!

Εύα