Σεπτέμβριος, μήνας που ξεκινούν τα πανεπιστήμια (σιγά – σιγά). Για όλους, γονείς και φοιτητές, το πανεπιστήμιο είναι μεγάλη υπόθεση. Από το να επιλέξεις μαθήματα μεχρι να ενταχθείς, και φυσικά, να βρεις σπίτι και να το διακοσμήσεις – η λίστα με τα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι ατελείωτη.

Μην φοβάστε όμως, υπάρχει ελπίδα, λόγω αυτής της λίστας των πιο cool και πιο μοναδικών gadget για το νέο σας σπίτι μακριά από το σπίτι…

Δεν μπορεις να κάνεις λάθος με ένα έξυπνο ηχείο

Απόλαυσε όλες τις δυνατότητες που σου δίνει η Amazon Alexa σε αυτό το ηχείο των πραγματικών 40W της Energy System.

Σου δίνει τη δύναμη μιας πολύ δυνατής βοηθού – της Amazon. Μπορεί να απαντήσει στις πιο φιλοσοφικές ερωτήσεις σου – ή τουλάχιστον, μπορεί να προσπαθήσει – με μπόλικη «εξυπνάδα». Ζήτησέ της να παίξει την αγαπημένου μουσική, βάλε υπενθυμίσεις για διάβασμα ή πρωινό ξύπνημα.

Λόγω του Bluetooth μπορείς να μεταφέρεις μουσική απευθείας από το κινητό σου, μέσω YouTube κλπ

Υποστηρίζει επίσης αρχεία MP3 από microSD & USB sticks μέχρι 128 GB ή σύνδεσε το στερεοφωνικό σου απευθείας με καλώδιο.

Energy System Smart Tower

Τα ασύρματα ακουστικά σε βοηθούν να συγκεντρωθείς

Για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς καθώς γράφεις ή διαβάζεις, το ζευγάρι ασύρματων ακουστικών της Urbanista μπορεί να σε βοηθήσει.

Τα ασύρματα ακουστικά Stockholm της Urbanista σε μαύρο χρώμα, είναι δεύτερης γενιάς και συνδέονται τέλεια τόσο με Android όσο και με macOS, μέσω Bluetooth 5.0

Εχεις 14 ώρες συνεχούς ακρόασης και με τα νέα controls μπορείς να ελέγχεις τον ήχο καθώς και τα τηλεφωνήματα σου όπως θέλεις.

Stockholm Urbanista

Φωτίστε το χώρο σας ... ατμοσφαιρικά ΚΑΙ 3D!

Ανάλογα με το αν είσαι φαν του …Star Wars (όπως εγώ) μπορείς να προσθέσεις μια νότα της αγαπημένη σου ταινίας … στον τοίχο!


Το 3D LIGHTS EP7 - Star Wars BB-8 (Lead Droid) είναι από τα πιο μοναδικά, φοβερά φώτα που έχω δεί και προσθετει μια κορυφαία ατμόσφαιρα φαντασίας στο χώρο!


Με μεγάλη διάρκεια ζωής (50 χιλιάδες ώρες κατά προσέγγιση), ενσωματωμένο timer για να σβήνει αυτόματα για οικονομία, είναι μάλλον σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσεις!

Lead Droid 3d lights star wars

Pump up the jam!

Το Music Box Aquatic Bluetooth της Energy Sistem είναι ένα σίγουρο και κορυφαίο ηχείο Bluetooth. Με δείκτη αντοχής στο νερό IP57 (βάθος μέχρι 1μ για μέχρι 30 λεπτά) είναι σίγουρο ότι δεν θα πάθει τίποτα αν ακούς μουσική στο μπάνιο και το βρέξεις κατά λάθος!


Αναπαράγει αρχεία MP3 από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth και έχει έλεγχο έντασης ήχου απευθείας πάνω στη συσκευή για καλύτερο έλεγχο. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλες τις φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου και Η/Υ με σύνδεση 3.5 mm.


Και τι έχεις να πεις για τον λιτό αλλα κορυφαίο σχεδιασμό;


Είναι σίγουρα ένα ηχείο που μπορείς να επιδεικνύεις άνετα στο δωμάτιό σου.

ENERGY SISTEM Music Box Aquatic Bluetooth

O πιο κομψός ασύρματος φορτιστής κινητού

Οκ, μην με παρεξηγήσεις τωρα … η βάση αυτή είναι λίγο εξεζητημένη, αλλά σου εγγυώμαι ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ μπει στο δωμάτιό σου (αρκεί να μην ακουμπήσει καφέ επάνω)!

Ο ασύρματος φορτιστής 10W Qi Charger Pastel Savanna από την Ideal, είναι συμβατός με όλες τις συσκευές με τεχνολογία Qi και αποτελεί τον πιο κομψό τρόπος να μη μείνεις ποτέ από μπαταρία. Ever.

iDEAL Qi Charger Pastel Savanna IDFQI-114IDFB-S-33