A Good Hand Spray

Α Good Hand Spray

Το "A Good Hand Spray" της A Good Company είναι η οικολογική απάντηση σε όλα τα αντισηπτικά της αγοράς. Διατηρήστε τα χέρια σας καθαρά με 0% αλκοόλη, σκοτώνοντας 99.99% των βακτηρίων. Το σπρέι περιέχει Βιταμίνη B5 και Aloe Vera.

Γιατί οικολογική απάντηση;

H πλειονότητα των αντισηπτικών χρησιμοποιούν αλκοόλη ως απολυμαντικό, το οποίο έχει αρνητικά. Περιβαλλοντολογικά, η παραγωγή αλκοόλης είναι καταστροφική, από τη καλλιέργεια έως την παραγωγή και τη μεταφορά. Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει κοκκινίλες στο δέρμα. Επίσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οθόνες LCS και οθόνες αφής. 

Πως έχει αποτελεσματική δράση χωρίς αλκοόλη;

Το κύριο ενεργό συστατικό στο σπρεί είναι η DDAC (Didecyldimethylammonium chloride). Είναι κλινικά αποδεδειγμένο για την αντιική δράση του. Αποτελεσματικό ενάντια στο νέο Κορονοϊό, στον SARS, H1N1 και σε Ηπατίτιδα Β, C και D. Ελεγμένα κατά τα πρωτόκολλα FDA (Η.Π.Α) και EMA (Ευρώπη), το "A Good Hand Spray" έχει περάσει αυστηρά κλινικά και δερματολογικά τεστ και έχει αποδεδειγμένα 99.99% αποτελεσματικότητα ενάντια σε βακτήρια και ιούς. Η φόρμουλα του σπρέι χρησιμοποιείται από νοσοκομεία, φαρμακεία, πανεπιστήμια και αεροδρόμια σε διάφορες χώρες.