0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Πολυχρηστικό Κουτί Οργάνωσης Αυτοκινήτου 52 x 35 x 30cm 6957303887101

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

32,24 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112937

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Πολυχρηστικό Κουτί Οργάνωσης Αυτοκινήτου

Περιγραφή

Πολυλειτουργική θήκη αυτοκινήτου UGREEN LP256

Αυτός ο πολυλειτουργικός οργανωτής διευκολύνει τη μεταφορά και την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων. Με τη χρήση του, μπορείτε εύκολα να φροντίσετε την τέλεια τάξη στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Εάν είναι απαραίτητο, η τσάντα μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός πικνίκ. Η μεγάλη χωρητικότητα των 55 λίτρων σημαίνει ότι μπορείτε να χωρέσετε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε για ένα ταξίδι, όπως φαγητό, ρούχα για αλλαγή, κουβέρτα ή κιτ πρώτων βοηθειών.

 

 


 

Έξυπνο σχέδιο

Το organizer UGREEN LP256 διαθέτει αναδιπλούμενο σχέδιο που το καθιστά εύκολο στη συναρμολόγηση. Το αφαιρούμενο κάλυμμα προστατεύει τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό και εξασφαλίζει πλήρη σταθερότητα. Πρόσθετη ευκολία παρέχεται από μεγάλους συνδετήρες Velcro στο κάτω μέρος του προϊόντος. Αυτό σας επιτρέπει να στερεώνετε εύκολα και με ασφάλεια το organizer στο χαλί στο πορτμπαγκάζ σας για να αποφύγετε τη διάχυση των αντικειμένων σας όταν στρίβετε ή φρενάρετε.

 

 


 

Εσωτερικό με δυνατότητα διαμόρφωσης

Το organizer έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να οργανώνετε εύκολα και άνετα το εσωτερικό του. Το ειδικό διαμέρισμα για κινητά σάς επιτρέπει να το χωρίζετε σε 2 διαμερίσματα και οι πρόσθετες τσέπες που βρίσκονται στο εξωτερικό είναι ιδανικές για την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων. Με τη βοήθεια αυτής της πρακτικής τσάντας μπορείτε εύκολα να κρατήσετε την τάξη στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.

 

 


 

Άριστη ποιότητα και αντοχή

Η τσάντα δημιουργήθηκε από υψηλής ποιότητας υλικά. Στην παραγωγική διαδικασία εξοπλίστηκε με υψηλής ποιότητας Oxford Fabric 1680D, χάρη στο οποίο το organizer είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Με τη σειρά του, στο εσωτερικό το προϊόν είναι επενδεδυμένο με μαλακό αφρό βαμβακιού. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η τσάντα UGREEN LP256 μπορεί να σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια.

 

 


 

Ευρύχωρο και συμπαγές

Παρά τη μεγάλη χωρητικότητά του, που είναι 55 λίτρα, ο διοργανωτής είναι εξαιρετικά ελαφρύς - ζυγίζει μόνο περίπου 3 κιλά. Χαρακτηρίζεται επίσης από σχετικά συμπαγείς διαστάσεις. Μπορείτε να χωρέσετε εύκολα όλα τα απαραίτητα χωρίς να ανησυχείτε ότι θα πιάσει πολύ χώρο στο πορτμπαγκάζ σας. Και δεν είναι μόνο αυτό! Ειδικές λαβές από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου σας επιτρέπουν να μεταφέρετε την τσάντα με ασφάλεια και άνεση.

 

Μάρκα UGREEN
Όνομα Car Trunk Organizer
Μοντέλο LP256
Χωρητικότητα 55l
Υλικό Ofxord + κράμα αλουμινίου

 

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε