0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Καλώδιο Cafule Braided Type-C σε Type-C 5A 100W 2m Μαύρο CATJK-D01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

5,52 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114491

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Καλώδιο Cafule Braided Type-C σε Type-C 5A 100W 2m Μαύρο CATJK-D01

Περιγραφή

Καλώδιο γρήγορης φόρτισης από τη Baseus

Το καλώδιο έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει φορητούς υπολογιστές, tablet και τηλέφωνα από μάρκες όπως η Apple, η Samsung, η Huawei, η Honor και η Xiaomi. Το καλώδιο USB-C σε USB-C υποστηρίζει πρότυπα γρήγορης φόρτισης: Power Delivery, Huawei Super Charge 5A και Quick Charge 3.0 και 480Mbs μετάδοση δεδομένων.

 

Σχεδίαση

Με την σχεδίαση του, το υλικό από κράμα ψευδάργυρου και την επικάλυψη UV, το καλώδιο είναι ανθεκτικό στην οξείδωση και την απώλεια χρώματος. Τα βύσματα του καλωδίου είναι ανθεκτικά στην τριβή και την οξείδωση, έτσι ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση, θα μπαίνουν με ασφάλεια στις θύρες. Η νάιλον πλέξη παρέχει πρόσθετη προστασία, ευελιξία και αντοχή και διευκολύνει την αποθήκευση. Επιπλέον, η σύνδεση μεταξύ του καλωδίου και του βύσματος είναι ενισχυμένη με εύκαμπτο TPE. Ο ιμάντας Velcro αποτρέπει το μπέρδεμα και βοηθά να διατηρείται το καλώδιο οργανωμένο.

 

Ασφάλεια

Με τη χρήση της τεχνολογίας έξυπνης φόρτισης, το καλώδιο προστατεύει τη συσκευή σας από υπερφόρτιση, υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερβολικό ρεύμα, βραχυκύκλωμα και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ώστε τόσο το καλώδιο όσο και η συσκευή να προστατεύονται. Επιπλέον, κατά τη φόρτιση, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας χωρίς να ανησυχείτε για την υπερθέρμανση του βύσματος που μπορεί να καταστρέψει την μπαταρία. Επιπλέον, το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με λειτουργία Trickle, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας τη νύχτα χωρίς ανησυχία, καθώς όταν η συσκευή σας φορτίζει, η λειτουργία εφεδρικής αποθήκευσης ενεργοποιείται αυτόματα.

Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο: CATJK-D01
  • Ονομαστική ισχύς: 100W (5A/20V)
  • Μετάδοση δεδομένων: 480 MB/s
  • Μήκος καλωδίου: 2m
  • Υλικό: Ψευδάργυρος + νάιλον
  • Συμβατότητα: Συσκευές με υποδοχή Type-C
  • Χρώμα: μαύρο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε