0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

iPega Wireless Gamepad / Controller PG-SW001B PG-SW001B

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κανονική Τιμή: 24,90 €

Special Price 10,84 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113408

Σύντομη Περιγραφή

iPega Wireless Gamepad / Controller PG-SW001B PG-SW001B

Περιγραφή

Το χειριστήριο παιχνιδιών iPEGA PG-SW001B

Μεταφέρετε το παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο. Το χειριστήριο παιχνιδιών iPEGA PG-SW001B σάς επιτρέπει να παίζετε άνετα παιχνίδια σε Nintendo Switch, υπολογιστή και συσκευές Android. Το dual motor και 6-axis gyroscope σας επιτρέπουν να απολαύσετε μια πιο καθηλωτική εμπειρία και η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το pad σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίσετε τα κουμπιά.

 

Ακόμα περισσότερο immersion

Τώρα μπορείτε να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του αγαπημένου σας παιχνιδιού. Το χειριστήριο είναι εξοπλισμένο με ένα dual motor, ο οποίος παράγει δονήσεις προσαρμοσμένες στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην οθόνη. Απολαύστε μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία και νιώστε σαν ο ήρωας του αγαπημένου σας τίτλου!

 

Γυροσκόπιο 6 αξόνων

Το χειριστήριο PG-SW001B θα κάνει ακόμα και το πιο δυναμικό παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Το ενσωματωμένο γυροσκόπιο 6 αξόνων παρέχει αστραπιαία απόκριση σε κάθε κίνηση, ώστε να απολαμβάνετε απίστευτη ομαλότητα. Τώρα μπορείτε εύκολα να νικήσετε τους αντιπάλους σας και ακόμη και οι πιο απότομες στροφές στα παιχνίδια αγώνων δεν θα σας τρομάξουν!

 

Προγραμματιζόμενα κουμπιά

Προσαρμόστε το pad για να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας. Το χειριστήριο iPEGA σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε τα κουμπιά A / B / X / Y, L1 / L2 / R1 / R3 και πάνω / κάτω / αριστερά / δεξιά. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το βήμα των κουμπιών L2 και R2 για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

 

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παίκτη

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, το χειριστήριο ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας και προσφέρει μια άνετη εμπειρία παιχνιδιού. Η ένδειξη LED του δίνει χαρακτήρα gaming. Τα κουμπιά του χειριστηρίου είναι εύκολα στα δάχτυλα και εξαιρετικά ευχάριστα στην αφή. Επιπλέον, το D-pad και το αριστερό stick μπορούν να αντικατασταθούν ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Λειτουργία Turbo - ο νέος σας τρόπος για να κερδίσετε

Το να χτυπάς τους αντιπάλους σου μέσα στο παιχνίδι με σφαίρες δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Το iPEGA PG-SW001B υποστηρίζει τη λειτουργία Turbo, η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε μια συνεχή ροή βελών ή βολίδων στους εχθρούς σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα μπορείτε εύκολα να διεκδικήσετε την επόμενη νίκη σας!

 

Ευρεία συμβατότητα

Ανεξάρτητα από το υλικό στο οποίο παίζετε - με το χειριστήριο iPEGA, μπορείτε σχεδόν πάντα να απολαμβάνετε δυναμικό παιχνίδι! Η συσκευή είναι συμβατή όχι μόνο με την κονσόλα Nintendo Switch, αλλά και με υπολογιστές με Windows, καθώς και με smartphone και tablet Android.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Μάρκα: iPEGA
  • Μοντέλο: PG-SW001B
  • Τάση εισόδου: DC 5V
  • Ρεύμα εισόδου: 500 mA
  • Τάση λειτουργίας: DC 3,7V
  • Ρεύμα λειτουργίας: 80 mA
  • Μέγιστο. ρεύμα λειτουργίας: 200 mA
  • Χρόνος λειτουργίας: Up to 6h
  • Χρόνος φόρτισης: Περίπου 3 ώρες
  • Έκδοση Bluetooth: 3.0
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 650 mAh

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε