0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa Ψησταριά Υγραερίου TSA0096Q BBQ5000 Master Gas

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

299,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110985

Σύντομη Περιγραφή

Teesa Ψησταριά Υγραερίου TSA0096Q BBQ5000 Master Gas

Περιγραφή

Teesa Ψησταριά Υγραερίου TSA0096Q BBQ5000 Master Gas – 5 Καυστήρες

Αναρωτιέστε εάν θα επιλέξετε ψησταριά φυσικού αερίου ή κάρβουνου; Με μια ματιά στην Ψησταριά Υγραερίου Teesa BBQ 5000 Master η απάντηση θα γίνει προφανής! Εύκολη στην προετοιμασία, εύκολη στον καθαρισμό, ευρύχωρη σχάρα και πολλές πρακτικές λύσεις. Έτσι μπορείτε να περιγράψετε την ψησταριά Teesa. Ξεχάστε τη φωτιά, το κάρβουνο και τον επιβλαβή καπνό και απολαύστε τη χαρά να ψήνετε σε εντελώς νέες συνθήκες από σήμερα!

5 καυστήρες

Η Teesa BBQ 5000 Master Grill είναι εξοπλισμένη με 4 καυστήρες με συνολική ισχύ 14,4 kW. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Ένας από τους πάγκους εργασίας έχει έναν επιπλέον καυστήρα 3 kW, ο οποίος θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε σάλτσες, να λιώσετε βούτυρο ή πολλές άλλες παρασκευές.

Ρύθμιση των καυστήρων

Grill με τους δικούς σας κανόνες! Κάθε καυστήρας διαθέτει αυτόματο αναφλεκτήρα και ανεξάρτητο έλεγχο θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσετε ταυτόχρονα κρέας, λαχανικά και ψωμί – επιλέγοντας ξεχωριστά τη σωστή ισχύ καυστήρα για τα διαφορετικά προϊόντα.

Σχάρα από χυτοσίδηρο

Η μπάρμπεκιου αερίου Teesa θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε μια πραγματική γιορτή! Η συσκευή διαθέτει σχάρα από χυτοσίδηρο, στην οποία μπορείτε να ετοιμάσετε π.χ. κρέας και μια λεία πλάκα από χυτοσίδηρο, η οποία θα είναι ιδανική για ψήσιμο ψαριών και θαλασσινών.

2 Πάγκοι

Η ψησταριά κήπου Teesa BBQ Master 5000 είναι πάνω από όλα εύκολη στη χρήση, ώστε να να μην χρειάζεται να τρέχετε στην κουζίνα. Τώρα μπορείτε να προετοιμάζετε όλα τα πιάτα στον κήπο σε τακτική βάση – χωρίς να φύγετε από τη σχάρα. Όλα χάρη σε δύο πάγκους εργασίας.

Πρακτικές ανέσεις

Αυτό δεν είναι το τέλος των ανέσεων που προσφέρει η Teesa BBQ Grill. Η συσκευή διαθέτει επίσης πρακτικά άγκιστρα στα οποία μπορείτε να κρεμάσετε τα απαραίτητα αξεσουάρ. Επιπλέον, η σχάρα είναι επίσης εξοπλισμένη με ανοιχτήρι μπουκαλιών! Αξίζει επίσης να αναφερθεί ένα ντουλάπι που θα διατηρεί τάξη γύρω από το χώρο εργασίας.

Δίσκος συλλογής λίπους

Ακόμα και πριν αρχίσετε να ψήνετε στη σχάρα, ανησυχείτε για το χρόνο που θα ξοδέψετε στον καθαρισμό της ψησταριάς; H Teesa BBQ 5000 Master grill δεν έχει “δύσκολα σημεία” – μπορείτε να καθαρίσετε τα πάντα εύκολα, χάρη στον αφαιρούμενο δίσκο συλλογής, ο οποίος συλλέγει όλο το λίπος.

Υψηλή ποιότητα

Η υψηλή λειτουργικότητα δεν είναι ο μόνος λόγος για την επιλογή της σχάρας αερίου Teesa BBQ 5000 Master. Αυτό που εφιστά την προσοχή είναι επίσης η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η σχάρα θα διαρκέσει για χρόνια. Εξωτερικά στοιχεία – συμπεριλαμβανομένων το κάλυμμα με τη λαβή, το πλαίσιο και η πόρτα του ντουλαπιού είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Θερμόμετρο στο καπάκι

Το πλεονέκτημα της ψησταριάς αερίου Teesa BBQ 5000 Master σε σχέση με μια συνηθισμένη ψησταριά κάρβουνου είναι η δυνατότητα συνεχούς ελέγχου της θερμοκρασίας. Όλα χάρη στο θερμόμετρο που είναι ενσωματωμένο στο κάλυμμα. Κρατήστε τα πάντα υπό έλεγχο.

Χαρακτηριστικά:

  • Συνολική ισχύς – κύριοι καυστήρες: 14,4 kW
  • Ηλεκτρικός καυστήρας: 3 kW
  • Τύπος αερίου: βουτάνιο / προπάνιο / LPG
  • Καυστήρες: 4 κύριοι + 1 πλευρικός
  • Σχάρα: 1
  • Πλευρικά ράφια: 2
  • Θερμαινόμενη σχάρα
  • Συσκευή ανάφλεξης: αυτόματη
  • Θερμόμετρο στο κάλλυμα
  • Ένας δίσκος για την τήξη του λίπους
  • Ντουλάπι
  • Ανοιχτήρι μπουκαλιών
  • 6 άγκιστρα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε