0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Soocas Multi-Function Shaver S5 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

72,19 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110737

Σύντομη Περιγραφή

Soocas Multi-Function Shaver S5 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη

Περιγραφή

Ηλεκτρική ξυριστική μηχανή Soocas S5 - φροντίστε την εμφάνισή σας

Η ξυριστική μηχανή Soocas S5 θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Άνετο στη χρήση και εξαιρετικά αποδοτικό - προσφέρει 2 τρόπους λειτουργίας και με μία φόρτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για έως και 2 μήνες. Είναι εξοπλισμένο με διπλές λεπίδες και οθόνη LED. 

Το αποτελεσματικό και άνετο ξύρισμα εξασφαλίζεται με περιστροφή κεφαλών κοπής 360 °. Η συσκευή σχεδιάστηκε για να ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του προσώπου σας και να διασφαλίζει την ακριβή λειτουργία. Οι διπλές λεπίδες θα σας εντυπωσιάσουν με την αξιοπιστία τους. Στη λειτουργία επιτάχυνσης, η ξυριστική μηχανή λειτουργεί στις 3400 σ.α.λ. - καμία τρίχα, μακριά ή κοντή, δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμή της.

Άνετο και ασφαλές ξύρισμα

Η ειδική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών που χρησιμοποιείται στο Soocas S5 καθιστά το ξύρισμα εξαιρετικά άνετο και ασφαλές για το δέρμα. Η ξυριστική μηχανή δεν προκαλεί δερματικά προβλήματα όπως ερυθρότητα. Επίσης, δεν προκαλεί δυσάρεστα τσιμπήματα ή εγκαύματα. Ο κίνδυνος γρατσουνιών ελαχιστοποιείται επίσης. Όλα αυτά καθιστούν δυνατή την απόλαυση του απαλού δέρματος χωρίς καν την παραμικρή ανησυχία.

Βελτιώστε το χτένισμα σας

Με τη βοήθειά του μπορείτε να βελτιώσετε εύκολα την εμφάνισή σας. Με το Soocas S5 το χτένισμά σας μπορεί να επεξεργαστεί με κάθε λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται πλέον να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας και να πληρώσετε υπερβολικά δημιουργώντας μια κομψή, κομψή εμφάνιση

Επωφεληθείτε από το λειτουργικό trimmer

Το Soocas S5 είναι επίσης ένα πρακτικό κοπτικό μύτης.Η περιστρεφόμενη κεφαλή 360 ° έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ασφάλεια.

Γρήγορη φόρτιση - άνεση στη χρήση

Η ασύρματη ξυριστική μηχανή παρέχει πλήρη ελευθερία χρήσης. Μπορείτε να το φορτίσετε με ένα κανονικό καλώδιο USB-C. Χρειάζεστε μόνο 1,5 ώρα για να το χρησιμοποιήσετε για 60 λεπτά. Υποθέτοντας ότι χρειάζεστε ένα λεπτό για να ξυρίζεστε κάθε μέρα, μπορείτε να απολαύσετε τη λειτουργικότητά του για 2 μήνες μετά από μία φόρτιση!

Ξηρό και υγρό ξύρισμα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε