0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Anlan Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου X7 Blackhead Remover with 5 Tips 3 Suction Modes 2 Light Rays (ALHTY03-01R)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

24,45 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111680

Σύντομη Περιγραφή

Anlan Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου X7 Blackhead Remover with 5 Tips 3 Suction Modes 2 Light Rays (ALHTY03-01R)

Περιγραφή

Το Anlan X7 Blackhead Remover όχι μόνο θα σας αφήσει να απαλλαγείτε από τα σπυράκια, αλλά και να σφίξετε τους πόρους σας και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας. Με 5 εναλλάξιμες χειρολαβές, 3 λειτουργίες αναρρόφησης και 2 ακτίνες φωτός, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη δράση της συσκευής στις ανάγκες σας. Εξοπλισμένο με οθόνη LED, αυτό το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση, ελαφρύ και φορητό.

Αρνητική πίεση για ενδελεχή καθαρισμό

Η αποτελεσματική απόδοση της συσκευής οφείλεται εν μέρει στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί αρνητική πίεση για να καθαρίσει αποτελεσματικά το δέρμα. Χάρη σε αυτό, το X7 Blackhead Remover εξαλείφει τα σπυράκια, την ακμή, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και διάφορους τύπους ακαθαρσιών με εντυπωσιακή ακρίβεια. Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό το πολυλειτουργικό προϊόν, μπορείτε να απολαύσετε μια καθαρή, απαλή, εκθαμβωτική επιδερμίδα.

3 επίπεδα αναρρόφησης

Ρυθμίστε την ισχύ αναρρόφησης στις ανάγκες σας. Το χαμηλό επίπεδο είναι καλό για το ευαίσθητο δέρμα. Ένα μεσαίο επίπεδο είναι ιδανικό για την αφαίρεση των εμφανών σπυριών – μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Χρησιμοποιήστε το υψηλό επίπεδο για πιο σκληρή βρωμιά και λιπαρό δέρμα, όπως γύρω από τη μύτη.

Φανταστικές ιδιότητες κόκκινου και μπλε ακτίνων

Η συσκευή χρησιμοποιεί επίσης τη δύναμη του φωτός για να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματός σας. Η μπλε ακτίνα στενεύει τους πόρους. Αυτό δίνει στο δέρμα σας μια ομαλή και υγιή όμορφη εμφάνιση. Η κόκκινη ακτίνα, από την άλλη πλευρά, προωθεί την αναζωογόνηση του δέρματος. Επωφεληθείτε από το Anlan X7 Blackhead Remover και φροντίστε το πρόσωπό σας.

Εναλλάξιμοι ανιχνευτές για ειδικές εργασίες

Στο σετ θα βρείτε έως και 5 αντικαταστάσιμους ανιχνευτές. Χρησιμοποιούνται όχι μόνο για μασάζ με ακτίνες κόκκινου και μπλε φωτός, αλλά και για πολλές άλλες εφαρμογές. Η οβάλ άκρη βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και δίνει στο δέρμα ζωτικότητα Η στρογγυλή άκρη με προστιθέμενη σιλικόνη απομακρύνει ακαθαρσίες, λίπη και υπολείμματα καλλυντικών. Το μεγάλο στρογγυλό άκρο εξαλείφει αποτελεσματικά τα σπυράκια και τις ακαθαρσίες – χρησιμοποιήστε το ειδικά στη ζώνη Τ.

Τέλειο σχέδιο

Το προϊόν είναι μικρό και ελαφρύ – μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στο πορτοφόλι σας και να το πάρετε οπουδήποτε θέλετε. Είναι επίσης εξαιρετικά πρακτικό – το σφουγγάρι φιλτραρίσματος μπορεί να πλυθεί και συνεπώς να ξαναχρησιμοποιηθεί χωρίς καμία ανησυχία. Μπορείτε εύκολα να φορτίσετε τη συσκευή μέσω καλωδίου USB χρησιμοποιώντας φορτιστή, powerbank ή ακόμα και τον φορητό υπολογιστή σας. Θα ενημερωθείτε για την κατάσταση της μπαταρίας από την πρακτική οθόνη LED, η οποία δείχνει επίσης το τρέχον επίπεδο αναρρόφησης, μεταξύ άλλων.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:
  • Συσκευή ANLAN Ultrasonic ALDRY03-02 x1
  • Καλώδιο USB x1
  • Τσάντα Flanel x1
  • Εγχειρίδιο χρήστη x1

Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο ALDRY03-02
  • Τάση DC 5V
  • Χωρητικότητα μπαταρίας 500 mAh
  • Ονομαστική ισχύς 1,5W
  • Υλικό ABS
  • Διαστάσεις 40x40x165 mm
  • Καθαρό βάρος 153g
  • Χρόνος φόρτισης 3 ώρες
  • Ασπρο χρώμα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε