Έρχονται Χριστούγεννα και εμείς στο electroland, μαζί με τις ευχές μας για υγεία και αγάπη ετοιμάσαμε με πολύ χαρά ένα πολύ μεγάλο δώρο για  έναν φίλο μας στο Facebook! Γράψτε το σχόλιό σας

Γράψτε τις ευχές σας για τις γιορτές που έρχονται και κάντε like (μου αρέσει)  και share (μοιραστείτε) την σελίδα του  electroland  μέχρι και τις 27/12/2017 και θα μπείτε στην κλήρωση  για μια σούπερ ανθεκτική κάμερα απίστευτων προδιαγραφών  που θα σας συντροφεύει παντού, ακόμα και μέσα στη θάλασσα, αξίας 250€!

Ένας από εσάς φέτος τα Χριστούγεννα θα έχει ένα λόγο παραπάνω να γιορτάσει και να τραβήξει όσες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί και να μοιραστεί υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα💖🎁🎄

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να διαβάσετε την πλήρη περιγραφή του δώρου καθώς και τους όρους του διαγωνισμού

Περιγραφή του δώρου

ENERGY SPORT CAM EXTREME

Αδιάβροχη βιντεοκάμερα έως 60 μέτρα με θήκη σχεδιασμένη για extreme sports. Εγγραφή HD 1080p, ευρεία γωνία 170 ° για την καταγραφή όλων των λεπτομερειών, εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής. Περιλαμβάνεται επαγγελματικό κιτ αξεσουάρ, συμβατό με προαιρετικό τηλεχειριστήριο

  • Συμπαγής και ελαφριά αθλητική βιντεοκάμερα 77g
  • Βίντεο και ανάλυση λήψης 1080p-30 fps, 720p-60fps, 960p-30fps
  • Αισθητήρα CMOS για φωτογραφίες μέχρι 5MP
  • Αδιάβροχη θήκη για κατάδυση έως 60m (IPX8)
  • Προηγμένες λειτουργίες λήψης (ακολουθία, χρονοδιακόπτης, έκρηξη, αυτόματη απενεργοποίηση)
  • Μακράς διάρκειας επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion αφαιρούμενη
  • Θύρα USB και συσκευή ανάγνωσης καρτών SDHC μέχρι 32GB
  • Συμβατό με το τηλεχειριστήριο RF 2.4Ghz βραχιόλι ανθεκτικό στο νερό έως και 7m *range*
  • Επαγγελματικό αξεσουάρ για θαλάσσιες και υπαίθριες δραστηριότητες (Διαθέτει επίπεδη υποστήριξη, σωληνωτό πλαίσιο, αδιάβροχη θήκη)
  • Περιλαμβάνει λογισμικό ArcSoft TotalMedia® HDCam για επεξεργασία βίντεο

Όροι διαγωνισμού

1)Επιτρέπεται μία (1) συμμετοχή ανά άτομο

2)Δεν θα επιτρέπονται άσχετα με το ζητούμενο σχόλια, ασεβή, ή προσβλητικά προς οποιονδήποτε. Τέτοια σχόλια θα διαγράφονται και δεν θα ληφθούν υπόψη στην κλήρωση.

3)Η παραλαβή του δώρου θα γίνει με ευθύνη και επιμέλεια του νικητή από τα γραφεία της εταιρείας electroland στην Αθήνα με επίδειξη της ταυτότητας τους ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο αποδεικνύει το όνομά τους, σε εργάσιμες μέρες και ώρες και εντός 2 εβδομάδων από την ανακοίνωση των νικητών

4)Σε περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του εντός 2 εβδομάδων από την λήξη του διαγωνισμού, τότε το δώρο αυτό θα προσφερθεί στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας.

5)Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή συνεργατών και εργαζομένων και έως 2ου βαθμού συγγενών αυτών του electroland

6) Το electroland διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον παρόντα διαγωνισμό είτε ως προς τον χρόνο διεξαγωγής του καθώς και για οποιονδήποτε άλλο λόγο κρίνει απαραίτητο για την ορθή διεκπεραίωσή του.

7) Ο νικητής θα  ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο inbox του και θα αναρτηθεί το όνομά του στην σελίδα μας στο Facebook . Στο μήνυμα που θα λάβει θα του ζητηθεί το ονοματεπώνυμο του, το τηλέφωνό του και η διεύθυνση κατοικίας του ώστε να διασφαλιστεί η ταυτοποίησή του κατά την παραλαβή του δώρου του.

8) Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2017 και ώρα 12:00μμ στα κεντρικά γραφεία του electroland. Όποιος από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό το επιθυμεί θα μπορεί να παραβρεθεί στην κλήρωση. Σε περίπτωση αλλαγής της μέρας ή της ώρας διεξαγωγής της κλήρωσης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με ανακοίνωση στην σελίδα μας στο Facebook.

9) Με τη συμμετοχή σας στον παρόντα διαγωνισμό, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους προαναφερθέντες όρους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *